Ηρθε η ώρα για την πρώτη νίκη και το … τελευταίο ματς έδρας εκτός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Β. υποδέχεται σήμερα τον Θεσπρωτό στις 16.00 στον Αλμυρό

Σήμερα (19/10) στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και ελπίζει σε δύο πράγματα: πρώτον ότι ήρθε η ώρα να πάρει την πρώτη του νίκη, που είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος και να φτάσει στους πέντε βαθμούς και από την άλλη ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι έδρας εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου. Τουλάχιστον η σημερινή αναμέτρηση είναι η πρώτη με τους ερυθρολεύκους γηπεδούχους εντός Μαγνησίας.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Θωμάς Γράφας είναι οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Κλεμέντε, Τζέφερσον, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γραικός, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας,  Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός. Εκτός αποστολής από τους παίκτες που έπαιξαν βασικοί με τα Τρίκαλα έμεινε ο Ράντι λόγω τραυματισμού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να βρει τις λύσεις απέναντι σε μία ομάδα που θα έρθει να παίξει κλειστά και με τη βοήθεια των φιλάθλων του, που είναι σίγουρο ότι θα κάνουν έδρα το «Αθ. Ραγάζος» να πάρει το παρθενικό του τρίποντο και να ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια, αφού η επόμενη τετράδα αγώνων, αρχής γενομένης από σήμερα, περιλαμβάνει τρεις αγώνες στην έδρα του.

Τελευταίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες το Θεσπρωτός – Ολυμπιακός 1-2 στις 21/05/17 με γκολ των Αναστασίου και Κέρι, ενώ το άλλο ματς της μικρής προϊστορίας ανάμεσα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας και του Βόλου ήταν στον πρώτο γύρο της ίδιας σεζόν (25/01/17), που έληξε με 3-0 με χατ-τρικ του Φλίγκου.

Η αποστολή του Θεσπρωτού

Τη 18αδα του Θεσπρωτού αποτελούν οι: Κωνσταντάκος, Κίναλης, Νόνης, Κωνσταντακόπουλος, Ευθυμίου, Γώγος, Σερβιλάκης, Κολλάς, Βιγιαφάνιε, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Β., Κατσής, Ραμίρεζ, Μπίκας, Καρβούνης, Δημήτρουλας, Κολτσίδας, Ντάλα Κόστα.

Τα εισιτήρια

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την Θύρα 1 (κεντρική θύρα) του Σταδίου Αλμυρού και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.00. Στη Θύρα 1 θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για τα εισιτήρια διαρκείας. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας  πρέπει να προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Η είσοδος των φιλοξενουμένων θα γίνεται από την Θύρα 2. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη τη συνοδεία κηδεμόνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.