«Ήρθε η ώρα για το χρυσό μετάλλιο»

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική Πόλο Γυναικών απέναντι στην Ισπανία

Υπέροχη χαρακτηρίζεται η εμφάνιση που πραγματοποίησε η Εθνική Πόλο Γυναικών, επικρατώντας 12-9 επί της Ιταλίας στα ημιτελικά από την Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης, που επικράτησε 12-9 της Ιταλίας, εξασφάλισε το τέταρτο μετάλλιο της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το βράδυ της Παρασκευής (09/09, 21:30) απέναντι στην Ισπανία θα διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Στόχος λοιπόν για την ελληνική ομάδα είναι πλέον το χρυσό μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή της, με την προπονήτρια Αλεξία Καμμένου να τονίζει  ότι το γαλανόλευκο σύνολο καλείται να συγκεντρωθεί άμεσα. Για το παιχνίδι με την Ιταλία σημείωσε: «Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος, κυρίως στην άμυνά μας. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο, αποδείξαμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Ισπανία, η προπονήτρια της ελληνικής ομάδας ανέφερε: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο τελικό, που μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε απέναντι στη κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία.  Πρέπει να συνεχίσουμε με μια εξαιρετική εμφάνιση. Η Ιταλία έχει κάνει και αυτή ανανέωση όχι όμως σαν εμάς που έχουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Δεν της αφήσαμε κανένα περιθώριο. Από την αρχή μπήκαμε να νικήσουμε, αυτό θέλω να βλέπω στα παιδιά, αυτό είναι που έχει αλλάξει την ομάδα, και έτσι θέλω να συνεχίσουμε για τον μεγάλο μας στόχο, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Άμεσα όμως να συγκεντρωθούμε, και να είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό. Αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, έχει όλο το μέλλον μπροστά της, αρκεί να κάνουν τέτοιες νίκες, να πιστεύουν στον εαυτό τους, και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Θα παίξουμε με ενθουσιασμό, χωρίς άγχος, ο τελικός είναι πρόκληση, και θα σταθούμε όπως πρέπει. Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να τα διεκδικεί όλα».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.