Ισόπαλες ματσάρες σε Μπερναμπέου και Εμιρέιτς

Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου 2-2 και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι 3-3

Καλύτερη αρχή στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μπορούσε να γίνει. Τα ματς Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου 2-2 και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι 3-3 προσέφερεσαν γκολ και θέαμα, με τα δύο εισιτήρια της τετράδας να κρίνονται στους επαναληπτικούς.

Στο Έμιρεϊτς του Λονδίνου,  ανοιχτοί έμειναν λογαριασμοί ενόψει της ρεβάνς στην Allianz Arena για ένα “εισιτήριο” που οδηγεί στους 4 του Champions League. Η πρωτοπόρος της Premier League Άρσεναλ ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Μπάγερν, η οποία βρίσκεται σε κρίση και ψάχνει εξιλέωση.

Ο Τροσάρ “έσβησε” το προβάδισμα των Βαυαρών, καθώς ήταν εκείνος που σε συνεργασία με τον Ζεσούς, έσπασε την άμυνα της Μπάγερν για το 2-2. Η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Σακά στο 12′ με άψογο αριστερό πλασέ, όμως οι Γερμανοί έφεραν “τούμπα” το ματς μέχρι την ανάπαυλα με Γκνάμπρι στο 18′ και πέναλτι του Κέιν στο 32′, που κέρδισε ο Σανέ.

Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στις 17 Απριλίου στις 22:00 στην Allianz Arena. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι της Άρσεναλ με την Μπάγερν διασταυρώνεται στα ημιτελικά με το ζευγάρι της Σίτι με τη Ρεάλ.

Στον έτερο προημιτελικό, το Ρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-3, έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρντο Σίλβα με ευθύνη του Λούνιν, όμως οι Μαδριλένοι απάντησαν με δύο γκολ σε 113” πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα με αυτογκόλ του Ντίας σε σουτ του Καμαβινγκά και πλασέ του Ροντρίγκο. Αντίστοιχη ανατροπή σε πέντε λεπτά έκανε η Σίτι με δύο οβίδες των Φιλ Φόντεν και Γιόσκο Γκβάρντιολ, όμως την τελευταία λέξη είπε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με υπέροχο βολέ στο 79′.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την επόμενη Τετάρτη στο “Έμιρέϊτς” για το εισιτήριο των ημιτελικών.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.