Ισόπαλοι 1-1 και στο Κύπελλο Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 21΄ με τον Σπιριντόνοβιτς, ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 83΄ με τον Γιάκο και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα συναντήθηκαν πριν από τρεις ημέρες (Δευτέρα) στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα, όπου αναδειχθηκαν ισόπαλες επίσης με 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Σπιριντόνοβιτς στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν επικίνδυνος το διάστημα αυτό στις αντεπιθέσεις και στο 18΄ μακρινό σουτ του Κοζορώνη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αστράς.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Μπετρά (53΄, κεφαλιά απέκρουσε ο Αστράς), Γιάκο (63΄, οριζόντιο δοκάρι), Λίλα (69΄, σουτ έδιωξε ο Αστράς), ο Πανιώνιος «απάντησε» με τις ευκαιρίες των Μασούρα (79΄), Λάμπρου (80΄), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 83΄ με πλασέ του Γιάκου που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αστρά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (65΄ Πινιώτης), Ταπόκο (76΄ Γεσίλ), Κόρμπος, Σαββίδης (65΄ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς, Χατζισαφί, Μασούρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ναδάλες (9΄ Καρανίκας), Σκόνδρας, Μπέριος, Μαυροπάνος, Λίλα, Κοζορώνης (46΄ Γιάκος), Μανθάτης, Βιδάλ, Μπετρά (60΄ Σολτάνι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.