Ισόπαλη η τιτανομαχία στο Μόναχο

Σε μια ματσάρα αντάξια του ονόματος και του κύρους που κουβαλούν, η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης, οι κάτοχοι 20 τίτλων (6 και 14 αντίστοιχα) Champions League, αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και η πρόκριση θα κριθεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την ερχόμενη εβδομάδα (8/5).

Η Μπάγερν Μονάχου μπήκε με μεγάλη ορμή στο γήπεδο, πήρε τον έλεγχο, έχασε μεγάλη ευκαιρία στα 40 δευτερόλεπτα στο τετε-α-τετ του Σανέ και στη συνέχεια πίεσε πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως χρειάστηκε μόλις μία ευκαιρία. Στο 24′ ο Κρόος έβγαλε φανταστική ασίστ για τον Βινίσιους, ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Νόιερ και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

Το ημίχρονο έληξε στο 0-1, όμως η Μπάγερν με το ξεκίνημα του β’ 45λεπτου έφτασε στην ισοφάρισε με τρομερό σουτ του Σανέ στο 53′ στην κλειστή δεξιά γωνία.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουσιάλα απ’ τον Λούκας Βάσκεθ και ο Κέιν ήταν εύστοχος υπογράφοντας την ανατροπή για το 2-1.

Η Ρεάλ θέλησε να βγάλει αντίδραση, έγινε πιο πιεστική και στο 82′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ροντρίγκο απ’ τον Κιμ. Ο Βινίσιους ήταν εύστοχος ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τους Μερένχες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και πέμπτο στη διοργάνωση φέτος.

Μπάγερν Μονάχου (Τούχελ): Νόιερ-Κίμιχ, Ντάιερ, Κιμ, Μαζραουΐ-Λάιμερ, Γκορέτσκα (46′ Ραφαέλ Γκερέιρο)-Σανέ (87′ Ντέιβις), Μίλερ (80′ Γκνάμπρι), Μουσιάλα-Κέιν.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Λούνιν-Λούκας Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Νάτσο (65′ Καμαβινγκά), Μεντί-Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος (76′ Μόντριτς)-Μπέλινγκχαμ (76’ Μπραΐμ Ντίαθ)- Ροντρίγκο (87′ Χοσέλου), Βινίσιους Ζούνιορ.

Ντόρτμουντ-Παρί στις 22.00

Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα 1/5 στις 22.00 στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League με τους Γάλλους να θεωρούνται το φαβορί της σειράς (Cosmote Sport 1, Mega).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.