Ισόπαλοι Θησέας και Σαρακηνός στην Αγριά με 2-2

Έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα Παπαστεργίου και Φασουράκης

Ένας πολύ ωραίος φιλικός αγώνας έγινε στην Αγριά ανάμεσα στον Θησέα και τον Σαρακηνό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2. Και από την πλευρά των γηπεδούχων (δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Οικονόμου, στον οποίον συστήθηκε ξεκούραση 15 ημερών λόγω τραυματισμού στο γόνατο) και από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην Α’ ΕΠΣΘ, εκφράστηκε ικανοποίηση για όσα είδαν από τους παίκτες τους. Βέβαια, ο Θησέας περιμένει ενίσχυση στον επιθετικό τομέα, για να είναι πλήρης, ενώ ο Σαρακηνός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε αρκετές σημαντικές ελλείψεις (Κοντογιάννης, Αναστασίου, Ντούρο, Ρακής Ηλ., Λάιος, Θάνος, Μόσιος).

Το 1-0 έγινε στο 60’ από τον Πέτση μετά την παράλληλα πάσα  του Χάρη Παπαϊωάννου, αλλά ο Σαρακηνός ανέτρεψε το σκορ. Αρχικά ισοφάρισε στο 65’ με τον Κοντοβά, που ήταν  τελικός αποδέκτης της συνεργασίας με Σιώμο και Αντζούρη και πλάσαρε τον Κεφαλά από πλάγια θέση. Στο 72’ ο Βασίλης Ρακής κέρδισε πέναλτι από τον Κεφαλά, τον οποίον είχε ντριμπλάρει και ο Καλαμάτας που το εκτέλεσε έγραψε το 1-2. Ο Θησέας ισοφάρισε στο 86’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πέτση, ο οποίος ντρίμπλαρε αντίπαλό του και σούταρε εύστοχα.

Να τονιστεί ότι για τον Σαρακηνό έπαιξαν και οι 14χρονοι Βαλουξής και Δημόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Αγγελής, Δημουλάς, Βαν ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Υφαντής, Σφάκας, Φραγκογιάννης, Βλάχος

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Παπαϊωάννου, Πέτσης, Αγιασιώτης, Γιαουπλάρι, Κεφαλάς, Δημητριάδης, Κακάλιας

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Μαστακούλης Γ., Μοράλες, Γιαμαλής, Φέιζο, Καλαμάτας, Σιγαλάκος, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Σιώμος

Στο β’ μέρος Αντζούρης, Τίμο, Β. Ρακής, Βαλουξής, Δημόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.