Ισοπαλία 1-1 για τη Νίκη κόντρα στον Ηρακλή

ΝΙΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές κλασσικές ευκαιρίες η Νίκη δεν κατάφερε να επικρατήσει του Π.Ο.Τ. Ηρακλή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό. Καθοριστικό σημείο του αγώνα η αποβολή του Λούκας Γκαρσία στο 56’ με απ’ ευθείας κόκκινη, καθώς επίσης και το χρονικό σημείο που δέχεται το γκολ της ισοφάρισης. Η Νίκη προηγήθηκε στο 14’ με ωραίο γυριστό σουτ του Βλαχομήτρου και ισοφαρίστηκε στο 44’ με προβολή του Άγγελου Παπαστεριανού.

Πρώτο ημίχρονο
Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Νίκη, με τον Βλαχομήτρο να ανοίγει το σκορ στο 14’, με ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Κάσσου από δεξιά, με τον Παλαβράκη να πέφτει προς την πορεία της μπάλας αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας, με τη μπάλα να περνάει ακριβώς δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ηρακλή.
Το πρώτο σουτ για τον Ηρακλή καταγράφεται στο 23’, όταν ο Πατράλης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Μπάγιτς να είναι σωστά τοποθετημένος στο κέντρο της εστίας του και να μπλοκάρει σταθερά.
Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Ηρακλής κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τον Μπαστακό να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ματίας από τα δεξιά, αλλά και πάλι ο Μπάγιτς μπλόκαρε σταθερά. Στο 44’, η Νίκη δέχθηκε την ισοφάριση με προβολή του Άγγελου Παπαστεριανού από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Νίκης, με την άμυνα των γηπεδούχων να κρατάει …ζωντανή την μπάλα και μετά από κόντρα να πηγαίνει στον σκόρερ του Ηρακλή.

Δεύτερο ημίχρονο
Η επανάληψη άρχισε με την αποβολή του Λούκας Γκαρσία με απ’ ευθείας κόκκινη του κ. Φίτσα, για χτύπημα του Αργεντίνου της Νίκης στον Πήλιο, με τη φάση να σημειώνεται στο 56’, όπου και σημειώθηκαν αρκετά λεπτά καθυστερήσεων για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη του Ηρακλή. Ο ρυθμός του ματς -μετά τη διακοπή- έπεσε κατακόρυφα, τόσο με τραυματισμούς παικτών και των δύο ομάδων καθώς κι από τις αλλαγές.
Στη συνέχεια ο Αλέκος Βοσνιάδης, βλέποντας την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες πέρασε τους Κουσκουνά και Μιράντα στον αγωνιστικό χώρο στις θέσεις των Τζιώρα και Βλαχομήτρου, ενώ και ο Αθανασίου έδωσε τη θέση του στον Ροχάνο, παίζοντας και πάλι με δύο επιθετικούς.
Στο 88’ σημειώθηκε η μοναδική και καλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία ανήκε στον Ηρακλή. Ο Κάκκος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καρτσαμπάς στην «καρδιά» της άμυνας της Νίκης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από τα το δεξί δοκάρι του Μπάγιτς.
Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου (70’ Ροχάνο), Κάσσος, Γρομμητσάρης, Αλιατίδης, Ανδρέου, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βλαχομήτρος (62’ Μιράντα), Τζιώρας (62’ Κουσκουνάς).
Ηρακλής (Κωνσταντίνος Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος (92’ Μασούρας), Α. Παπαστεριανός, Κωστούλας, Πατράλης, Μ. Παπαστεριανός, Τότσκα (66’ Κάκκος), Καρτσαμπάς, Ματίας, Μπαστακός (75’ Άλεξιτς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.