Ισοπαλία ανάμεσα σε Αγία Άννα και Πύρασο με 2-2

Με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό της Αγίας Άννας με τον Πύρασο το Σάββατο στο Olimpico. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Πύρασος, που έδωσε το πρώτο τεστ προετοιμασίας, άνοιξε το σκορ με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη από θέση μέσα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία. Ο Πύρασος είχε χαμένο πέναλτι στην επανάληψη και δοκάρι πάλι με φάουλ του Ζαχαράκη, αλλά η Αγία Άννα ήταν αυτή, που με την είσοδο του Κωτούλα ανέβασε στροφές επιθετικά και έφτασε στην ανατροπή.

Συγκεκριμένα ο Κωτούλας στο 63’ σκόραρε με ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 82’ με πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα από τ’ αριστερά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Δημήτρη Τσάμη μετά από κόρνερ να σκοράρει με κοντινό σουτ.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Πλακαρός, Ζάγκας Θωμάς (46’ Καπής), Σκοπός (46’ Αλεξανδρίδης), Πετσιμέρης, Στεργιόπουλος, Καραλόπουλος, Τσιουρέλης Κ. (60’ Τσιανάκας), Ζαρίφης (46’ Φιλατζικιώτης), Κανδήλας, Χατζητρακόσιας, Αντωνίου (60’ Κωτούλας)

Από το 75’ και μετά αγωνίστηκαν οι νεαροί  Κόκκαλης, Ζαφειρίου, Κριτσίνης και Γιοβάνης

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάκαλος, Δ. Τσάμης, Σταντσούρης, Τσορμπαντζής, Μπούτλας, Γιοβάνης, Κάρρος, Ζαχαράκης, Νούσιας

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αντωνιάδης, Κοσμάς, Παπαδογιώργος, Γκόλιας, Πρωτούλης, Βαγενάς, Κωστούλας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.