Ισοπαλία χωρίς γκολ για τον Α.Σ. Βόλος 2004 στα Βριλήσσια

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το κερδίσει, αλλά και να το χάσει και τελικά έμεινε ισόπαλο χωρίς γκολ έδωσε την Κυριακή εκτός έδρας με τον ΑΟ Βριλησσίων ο Βόλος 2004 για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.

Η ομάδα της Ελένης Κουσκούνη είχε τον έλεγχο για 70 λεπτά και καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, για να προηγηθεί, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο κινδύνεψε, ωστόσο τελικά δεν παραβιάστηκε η εστία της, με  συνέπεια το τελικό 0-0. Πάντως και ο βαθμός, με τον οποίον το βολιώτικο σύνολο, έφτασε τους εννιά, απέναντι σε μία ομάδα,  η οποία είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς περισσότερους και που είχε περάσει στην πρεμιέρα με 1-2 από το Βόλο, είναι σίγουρα θετικός.

Στο πρώτο μέρος τρεις φορές οι φιλοξενούμενες έφτασαν κοντά στο γκολ. Αρχικά με πλασέ της Νικάκη μέσα από τη μικρή περιοχή, η οποία δεν τελείωσε τη φάση, όπως θα ήθελε, και στη συνέχεια με δύο ενέργειες της Ξάνθη και συγκεκριμένα με κεφαλιά που μπλόκαρε η αντίπαλη τερματοφύλακας και με αριστερό σουτ της ίδιας που πέρασε λίγο έξω από το «παραθυράκι». Αντίθετα, όπως σημειώσαμε, στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Βόλος 2004 είχε και την τύχη με το μέρος του, όποτε χρειάστηκε, και πήρε τον βαθμό.

Βόλος 2004: Τσιλίκα, Κυριάκου (70’ Κομιώτη), Καρακάνα, Παπασακελλαρίου, Ιωακειμίδου, Ξάνθη, Κέκου, Ανδρέου, Νικάκη, Νενέ, Γκέκα (55’ Κατσαβριά)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.