Ισοπαλία με 1-1 στην Ευξεινούπολη ανάμεσα σε Δήμητρα και Θησέα

Μονομαχία Φαράντου-Μπόρα στο Δήμητρα-Θησέας 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στην Ευξεινούπολη η γηπεδούχος Δήμητρα με τον Θησέα σε φιλική αναμέτρηση. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μπροστά με τον Τσιανάκα και τον Κρανά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η διάταξη των ομάδων

Η Δήμητρα ξεκίνησε με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Φαράντος και Στεργιόπουλος ήταν στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο αυτής Καρράς και Στεφανής. Βούλγαρης και Θωμαΐδης ήταν οι αμυντικοί μέσοι για τους γηπεδούχους, Μπένος (δεξιά) και Κρανάς (αριστερά) και στην ίδια ευθεία μ’ αυτούς στον άξονα ο Δημητρίου. Τέλος, ο Κλουκουτάρας ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους πέρασαν ο Τίτας στη θέση του Σταυράκη, ο Στεργίου ως αριστερό μπακ, ο Φουρκιώτης ως δεξιός εξτρέμ, ο Παγώνης πίσω από τον Κλουκουτάρα, ενώ ο Δημητρίου οπισθοχώρησε και αποτέλεσε το δίδυμο των αμυντικών μέσων με τον Τετριμμίδα. Όταν μπήκε στο ματς ο Ναούμ τοποθετήθηκε στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και ο Φουρκιώτης συνέχισε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Θησέας είχε στο τέρμα τον Κουτσιρίμπα, Ιακωβίδης, Γκάγκας και Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε ήταν στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά, οι Ζαχαράκης στα δεξιά και Βουρδάκης στ’ αριστερά έπαιζαν όλη την πλευρά, ο κλασικός αμυντικός μέσος ήταν ο Μπόρας με τους Χατζησταμάτη και Τσιανάκα εσωτερικούς μέσους, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Σιώμος και Βλάχος.

Για τον Θησέα ο Κωστούλας στο δεύτερο αγωνίστηκε μαζί με τον Βλάχο στην επίθεση, ενώ ο Μπόρας οπισθοχώρησε στην άμυνα, αφού ο Χατζησταμάτης, ο Δουλάς και ο Τσιανάκας αποτέλεσαν την τριάδα των χαφ στον άξονα. Επίσης ο Σιγαλάκος ανέλαβε όλη τη δεξιά πλευρά και ο Λίτσος την αριστερή, ενώ ο Σαμπά υπερασπίστηκε την εστία.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος ο Θησέας είχε την κυκλοφορία, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και σκόραρε στο 35’ με κεφαλιά του Βλάχου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ.

Στην επανάληψη η Δήμητρα έδειξε πιο επιθετικές διαθέσεις και έφτασε σε μία πολύ καλή στιγμή λίγο πριν δεχθεί το 0-1 με τα σουτ των Παγώνη και Δημητρίου να αποκρούονται από Σαμπά και σώμα αμυνομένου αντίστοιχα διαδοχικά.

Στο 67’ έγινε το 0-1 με τεχνική εκτέλεση φάουλ του Τσιανάκα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Τίτα. Στο 78’ ήρθε η ισοφάριση για τη Δήμητρα με τον Καρρά να βγάζει την κάθετη στον Κρανά κι αυτός με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Το σκορ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης (46’ Τίτας), Φαράντος (46’ Παυλίδης), Στεργιόπουλος (46’ Στεργίου), Καρράς (84’ Πραττής), Στεφανής, Βούλγαρης (46’ Παγώνης), Θωμαΐδης (46’ Τετριμμίδας), Μπένος (46’ Φουρκιώτης), Κρανάς (82’ Αντωνίου), Δημητρίου (85’ Νικογιάννης), Κλουκουτάρας (66’Ναούμ)

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας (46’ Σαμπά), Ιακωβίδης, Γκάγκας (46’ Κωστούλας), Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε (72’ Κωστής), Μπόρας, Χατζησταμάτης (70’ Αντωνούλης), Τσιανάκας, Βουρδάκης (46’ Δουλάς), Ζαχαράκης (46’ Λίτσιος), Σιώμος (46’ Σιγαλάκος), Βλάχος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.