Ισοπαλία στον Βόλο, 8-8 ο ΟΥΚ με τον ΝΟ Χίου

Επεισοδιακή αναμέτρηση στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ

Από έναν βαθμό, τον πρώτο τους στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, μοιράστηκαν ο εδρούχος ΟΥΚ Βόλου και ο ΝΟ Χίου, που ήλθαν ισόπαλοι 8-8 στο κολυμβητήριο του Βόλου, σε έναν αγώνα επεισοδιακό με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης.

Επεισοδιακό το παιχνίδι καθώς όπως αναφέρει η ΚΟΕ χρειάστηκε διακοπή και εκκένωση της κερκίδας! Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται μεταξύ άλλων : «Στο 1’41’’ πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου ο αγώνας διεκόπη λόγω ρίψης μπουκαλιού από την κερκίδα προς τον διαιτητή κο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος βρισκόταν πλησίον του πάγκου του ΝΟ Χίου. Ζητήθηκε από τον αλυτάρχη εκκένωση της κερκίδας. Αυτό έγινε 17 λεπτά από τη στιγμή της διακοπής», οπότε αγώνας επανεκκίνησε και ολοκληρώθηκε».

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκαν μπροστά και με 6-3 και 7-5, αλλά οι Βολιώτες, ισοφάρισαν αρχικά σε 7-7. Ο Καλαργυρός έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Χιώτες, 3.41 πριν από τη λήξη, αλλά ο Αράγια ισοφάρισε στο τελικό 8-8, 57 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-5, 4-6, 8-8.

ΟΥΚ Βόλου (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 1, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης 2, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Γλούμης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Ιωάννου, Νάσιος, Μπομπός 1, Χαλάμ 1.

ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντσόκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ., Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μιχ. 2, Αμπάζης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.