Ισόπαλος 1-1 με Ιτέα ο Γ.Σ. Αλμυρού, που αδικείται από το αποτέλεσμα

Σε ένα παιχνίδι, χωρίς ισχυρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού αντιμετώπισε τον Αστέρα Ιτέας στην έδρα του, είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την υπεροχή, δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ, αλλά τελικά ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον αντίπαλό του, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν γι’ αυτόν.

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικό, με τους γηπεδούχους, στη συνέχεια, να ελέγχουν απόλυτα την αναμέτρηση. Στο 35′, ο ΓΣΑ έχασε σπουδαία ευκαιρία για γκολ με τον Γκίκα, ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια, να βρίσκεται σε θέση βολής, με το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Πάππου. Επτά λεπτά αργότερα, όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ. Ο Αλεξίου βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ έκανε το 0-1. Ο Αλμυρός δε σάστισε, έβγαλε άμεσα αντίδραση και ένα λεπτό αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Μπαρούτας σέντραρε από τα αριστερά, ο Αναστασίου από κοντά πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει για δεύτερη φορά στον αγώνα στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Αλμυρός συνέχισε να ελέγχει την αναμέτρηση, προσπάθησε να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 60′. Ο Αναστασίου κινήθηκε από πλάγια δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι, με τον Γκίκα με κεφαλιά να χρίζεται σκόρερ για το 1-1. Το τελευταίο ημίωρο ήταν μέτριο, ο Αστέρας λειτουργούσε καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, με τον Αλμυρό να μην μπορεί να βρει άλλες ξεκάθαρες φάσεις για δεύτερο τέρμα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι “άγγιξαν” το τρίποντο, με τον Παπακώστα να αστοχεί με σουτ από πολύ κοντά με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1, με τον Αλμυρό να κάνει πολύ καλή εμφάνιση, αλλά να μην μπορεί να τελειώσει τις φετινές εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με ένα “τρίποντο”.

Γ.Σ. Αλμυρού: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης, Δημηνάς (58′ Βέργος), Αλεξανδρής (84′ Λουκάς), Τσελεπής (73′ Τζοβάρας), Γκίκας, Κοντοβάς (80′ Ματθαίου), Αναστασίου

Αστέρας Ιτέας: Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μαυρόπουλος, Μαλισσώβας, Γεωργουσόπουλος (46′ Παπαεμμανουηλίδης), Κακκάβας, Αλεξίου, Γκούρας (82′ Λαζίδης), Σεΐτι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.