Ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου ο Διαγόρας

Σιόβας και Αλεξανδρής διεκδικούν την μπάλα

Καλύτερος του αντιπάλου του στο πρώτο μέρος, έπεσε αισθητά η απόδοσή του στο δεύτερο, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά από το 75’ και μετά αντέδρασε,  έχασε  πέναλτι με τον Καραμανλή και τελικά κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 90’ με τον Αλέκο Αναστασίου, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή με δεμένα πλευρά.  Αυτή ήταν η εικόνα συνοπτικά του Διαγόρα Στεφανοβικείου στο εντός έδρας φιλικό με τον αρκετά νεανικό Αετό Μακρυχωρίου, ομάδα της Λάρισας που θα αγωνιστεί φέτος ως νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και η οποία έχει ως βασικό τον Βολιώτη Στέλιο Αλεξανδρή, που αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά ως αμυντικός μέσος, έχοντας καλή απόδοση.

Ο Παπαγεωργίου είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο 43’ και στο 45’, για να δώσει το προβάδισμα στον Διαγόρα. Στην πρώτη περίπτωση σούταρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι από καλή θέση μέσα από την περιοχή και στη δεύτερη δυσκόλεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Πατέτσο, που απέκρουσε, ο Μπλέντι πήρε το ριμπάουντ, αλλά από θέση πλάγια αριστερά έξω από τη μικρή περιοχή δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Αετός Μακρυχωρίου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν πιο απειλητική ομάδα, πετυχαίνοντας τελικά ένα γκολ που δικαιούνταν στο 71’. Μετά από λάθος του Γαλανόπουλου, ο Παπαδόπουλος έφερε την μπάλα από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και φάτσα με το γκολ ο Μουξιός νίκησε με πλασέ τον Χάμο για το 0-1.

Στο 84’ ο Αλέκος Αναστασίου έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπλέντι, που ανατράπηκε καθαρά την ώρα που ήταν έτοιμος να πλασάρει και ο διαιτητής Κούστας έδωσε το καθαρό πέναλτι. Όμως ο Λάζαρος Καραμανλής δεν το εκτέλεσε προς κάποια γωνία και ο Μυσιρλής, που δοκιμάστηκε πρόσφατα στον Αστέρα Τρίπολης, απέκρουσε. Όμως, στο 90’ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στη διαγώνια κεφαλιά του Αναστασίου, που περίμενε στο πίσω δοκάρι μετά το κόρνερ του Σπαθή από τ’ αριστερά και πέτυχε ένα όμορφο γκολ, το οποίο έσπευσε να αφιερώσει στον Στέλιο Αρσένο.

Για τον Διαγόρα στο βασικό σχήμα ήταν οι Χάμος (τερματοφύλακας), Καραμπούζης (δεξί μπακ), Λάιος, Σπαθής (στόπερ) και Κουρούμαλος (αριστερός μπακ) στην άμυνα, Θ. Κυρίτσης, Παπαγεωργίου και Μπλέντι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση οι Κουβελάς (αριστερά), Γ.  Κυρίτσης (δεξιά) και Σιόβας στην κορυφή.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Καραμανλής (αμυντικός χαφ), Γαλανόπουλος (στόπερ), Σπαθούλας (στόπερ) και Αναστασίου στην επίθεση.

Ο Μυσιρλής έχει αποκρούσει το πέναλτι του Καραμανλή
Πέτυχε το 1-1 με ωραία κεφαλιά ο Αναστασίου

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.