Ισοπέδωσε με 7-2 τον Αχιλλέα Φ. και αποκτά Νίκο Φλίγκο ο Σαρακηνός

Η βασική ενδεκάδα του Σαρακηνού με τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Μετά το 3-1 επί του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, ο Σαρακηνός έδωσε την Τετάρτη (28/8) στο Βασδέκειο το δεύτερο φιλικό του και ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, αφού “ισοπέδωσε” με 7-2 τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη τρία γκολ πέτυχε ο υπό δοκιμή Ρομάριο (24χρονος επιθετικός που έχει περάσει από την Κ20 της Βέροιας και πέρσι ήταν σε ομάδα της Γερμανίας), δύο ο Τζίκας και από ένα οι Κώστας Φλίγκος και Τσιούρης και ο Γιώργος Τζίκας. Ο Σαρακηνός προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο μέρος και έφτασε στην επανάληψη στο 5-0, ο Αχιλλέας μείωσε σε 5-1, ο Σαρακηνός σκόραρε άλλα δύο γκολ, για να διαμορφώσουν το τελικό 7-2 οι φιλοξενούμενοι.

Ο Σαρακηνός όλα δείχνουν ότι αποκτά και τον Νίκο Φλίγκο, τον 30χρονο γκολκήπερ, που εγκαταστάθηκε μόνιμα στον Βόλο, αφού εργάζεται στην επιχείρηση του αδερφού του Κώστα, τον οποίον θα έχει και συμπαίκτη. Ο Νίκος Φλίγκος αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Αχιλλέα, δείχνοντας καλά στοιχεία, ενώ σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών έχει περάσει από ΠΑΟ Βάρδας (εκεί είχε προπονητή τον Κώστα Σταματίου) και τον Αστέρα Αμαλιάδας στη Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Φλίγκος
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.