«Ήταν κάτι τεράστιο για τη Μαρία»

Στο «Καλύτερα δε Γίνεται» του Σαββάτου μίλησε η Αγγελική Κανελλοπούλου για την επιτυχία της κόρης της, Μαρίας Σάκκαρη, στο Roland Garros, η οποία έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του γαλλικού όπεν.

«Είναι ένα άτιμο άθλημα που μπορεί να γυρίσει στον πόντο. Μπορείς να κερδίσεις εύκολα, να χάσεις το άθλημα. Το παίρνω ψύχραιμα. Ήταν πολύ κοντά στον τελικό και ήταν κάτι τεράστιο για τη Μαρία. Έχει κάνει μεγάλες θυσίες από μικρή και πιστεύω ο τελικός ενός Γκραν Σλαμ είναι κοντά. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς» είπε αρχικά.

«Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς»

«Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.