Ήττα 3-0 για τον Βόλος 2004 στη Λάρισα

Για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών

Αν και για ένα 45λεπτο οι παίκτριες του Βόλος 2004 έδειχναν να αντέχουν και να είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι καλό, ένα καταστροφικό δεύτερο μέρος και τρία γκολ που επιτεύχθηκαν από στημένες φάσεις διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 σε βάρος του βολιώτικου συνόλου από την ΑΕ Λάρισας.

Με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0 στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης Λάρισας, η ζημιά για τον Βόλος 2004 έγινε στο 50’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Γούλα, η Καμάτσο ήταν αυτή που σκόραρε για το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 60’ όταν και πάλι η Γούλα εκτέλες το κόρνερ, αλλά αυτήν τη φορά σκόραρε η Καπαρέλη.

Στο 85’ από εκτέλεση φάουλ και πάλι της Γούλα (σαν κόρνερ πιο κοντά στην εστία της Καας) η Κοντού διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Μαργαρίτη (85’ Πεταλωτή), Καραλεξίδου (75’ Κοντού), Καμάτσο, Νικολαΐδου, Σκωτεινιώτη (75’ Νικολάου), Κρομύδα, Καστανόν, Γούλα,  Καπαρέλη, Ζαχείλα (46’ Κούρια),  Στρουμπέλοβα (85’ Σιάχου).

Βόλος 2004 (Έλενα Κουσκούνη): Κάας, Νικοπούλου, Βέτσικα, Γρηγοριάδη, Καρακάνα (65’ Νάνου) Κοκμοτού, Κατσιγιάννη (80’ Σύρμου), Κέκου (65’ ‘Γκέκα), Ζήγρα, Παπαδοπούλου και Νένε.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.