Ήττα από Αστέρα για ΝΠΣ Βόλος και τελευταία θέση μαζί με Ατρόμητο και Παναιτωλικό

Εχασε 1-2 στο Πανθεσσαλικό για την αγωνιστική της SL1

Την 3η του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος από τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό με σκορ 1-2 για την 5η αγωνιστική της SL1 και πλέον ισοβαθμεί στην ουρά της βαθμολογίας με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο στους δύο πόντους.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας κυριάρχησε σε όλους τους τομείς απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος, που υστέρησε πολύ στη δημιουργία, κι έτσι οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και την αποτελεσματικότητα, προηγήθηκαν με 0-2.

Στο 7’ ο Ασλανίδης δεν απομάκρυνε σωστά τη σέντρα με το κεφάλι, η μπάλα στρώθηκε στον Μιριτέλο, ο οποίος με ένα ξερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-1 των Αρκάδων στην πρώτη τους τελική στο ματς.

Ακολούθως στο 22’ από εκτέλεση κόρνερ του Μπαρτόλο, ο Γκρόζντανιτς νίκησε στον αέρα και τον Λούνα αλλά και τον Τσοκάνη και με κεφαλιά σημείωσε το 0-2 των Αρκάδων, με το σκορ αυτό να μένει έως το ημίχρονο.

Στο 54’ δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Σιέλης μετά από κόρνερ πήγε για κεφαλιά πάνω στην έξοδο του Ν. Παπαδόπουλου, ο οποίος βρήκε με τις γροθιές τον αντίπαλό του. Ο Σιέλης μάλιστα τραυματίστηκε στον ώμο, αλλά ευτυχώς το ιατρικό τιμ τον ξανάβαλε στη θέση του και είδε το υπόλοιπο ματς από τον πάγκο.

Το πέναλτι εκτελέστηκε πέντε λεπτά μετά (59’) λόγω του τραυματισμού, με τον Τρουιγιέ να σκοράρει από την άσπρη βούλη, παρά το γεγονός ότι ο Ν. Παπαδόπουλος βρήκε την μπάλα (1-2).

Στο 64’ ο ΝΠΣ Βόλος πλησίασε στην ανατροπή, όταν ο Ν. Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Χουάντσο Γκαρσία μετά τη σέντρα του Αλχο, ενώ στο 69’ οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το 1-3 με τον Τάχατο να κάνει σωτήριο τάκλιν στο τελείωμα του Μάντζη σε φάση τετ-α-τετ, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να φεύγει κόρνερ.

Μεγάλη στιγμή στο 80’ για τους γηπεδούχους, με τον Ενγκίν να υποδέχεται την μπάλα στο πίσω δοκάρι μετά τη σέντρα του Μαχαίρα από τα δεξιά, αλλά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και χωρίς να έχει ιδιαίτερη πίεση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 88’ ο Καλτσάς έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά απέκρουσε ο Συμεών Παπαδόπουλος ενώ μετά το σουτ του Μαχαίρα στο 94’ εντός περιοχής εκτινάχθηκε ο Ν. Παπαδόπουλος και το μπλόκαρε χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Το 1-2 δεν άλλαξε στα συνολικά εννιά λεπτά των καθυστερήσεων και ο ΝΠΣ Βόλος έχασε το τρίτο ματς για φέτος, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έσπασε το αρνητικό ρεκόρ των είκοσι σερί αγώνων χωρίς διπλό.

ΝΠΣ Βόλος (Μπράτσος): Σ. Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης (59’ λ. τρ. Τάχατος), Ασλανίδης (46’ Κόμπα), Λούνα, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο (46’ Γκλάβτσιτς), Κορνέτ (76’ Ενγκίν), Ντέλετιτς (46’ Μαχαίρας), Χουάντσο Γκαρσία

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Μουνάφο (96’ Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (86’ Ζουγλής), Ρεγκίς, Σίτο (67’  Καλτσάς), Μπαρτόλο (86’ Σουρλής), Μιριτέλο (67’ Μάντζης)

απόδοση: Magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.