Ήττα από την ανώτερη Αναγέννηση Καρδίτσας για τον Γ.Σ. Αλμυρού με 62-73

Ήττα από μία ανώτερη ομάδα υπέστη στο πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου ο Γ.Σ. Αλμυρού, που έχασε στην έδρα του με 62-73 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ήταν το φαβορί και το απέδειξε, ενώ πλέον χρειάζεται άλλη μία νίκη στο γήπεδό της, για να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στον τελικό.

Οι γηπεδούχοι σε ένα κατάμεστο γήπεδο, στο οποίο υπήρχαν και αρκετοί φανατικοί φίλαθλοι της Αναγέννησης, τα πήγαν πολύ καλά ως τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, έχοντας προηγηθεί με έξι στο ημίχρονο και μένοντας πίσω με δύο στην 3η περίοδο.

Ωστόσο, από τη στιγμή που δέχθηκαν στο 35’ ένα τρίποντο σε νεκρό χρόνο από τον Τσέλιο και το σκορ έγινε 55-60, έδειξαν να υποτάσσονται στη μοίρα τους. Εξάλλου, είχαν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και με περισσότερα όπλα και δεν μπόρεσαν να αντέξουν 40 λεπτά.

Αυτό που μένει είναι η προσπάθεια κόντρα σε ένα δυνατότερο σύνολο, το οποίο έφεραν σε δύσκολη θέση για πολύ μεγάλο διάστημα. Μεγάλη σημασία έχει και το γεγονός ότι στο κλειστό του Αλμυρού έγινε μία γιορτή κι αυτό μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα, ώστε να σταθούν όλοι, είτε φίλαθλοι είτε φορείς, περισσότερο κοντά στην ομάδα.

Αγωνιστικά ο Γ.Σ. Αλμυρού έχασε το ματς από την επίθεση, καθώς το αμυντικό πλάνο που είχαν οι γηπεδούχοι λειτούργησε καλά και με εξαίρεση τον Τσέλιο, που έβαλε 27 πόντους με τέσσερα τρίποντα, τα άλλα δύο μεγάλα όπλα των φιλοξενούμενων, δηλαδή ο Κοβάτσεφ και ο Καλιάρας περιορίστηκαν σε ένα μεγάλο βαθμό.  Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Παπούλιας με 28 πόντους, ενώ τον ακολούθησε από την ομάδα του ο Βλήτσιος με 16.

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 35-29, 50-52, 62-73

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Στεργιόπουλος): Κοντοστάθης 8 (2), Μαμούρας, Παπούλιας 28, Παπαβαΐτσης, Ράπτης 2, Παπακωνσταντίνου, Βλήτσιος 16 (2), Θέος 7 (1), Γώγουλας 2, Συνάζος 3 (1), Βαλαμούτης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μπράχος 2, Πανταζής 3 (1), Τσέλιος 27 (4), Κοβάτσεφ 13, Αργύρης 7 (1), Σπανόπουλος 6 (2), Νότος 2, Καλλιάρς 10

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.