Ήττα για τη Δήμητρα (0-1) στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Στ. Αρσένος

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να εξάγει για ακόμα ένα παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα από την Super League 2, ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Στέλιος Αρσένος. Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τον Απόλλωνα Λάρισας σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου και στάθηκαν επάξια απέναντι σε μια ομάδα που προετοιμάζεται για την έναρξη της δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Απόλλων επικράτησε με 0-1, όταν ο Γιαννίτης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Δήμητρας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό φάουλ πάνω στον αμυντικό τους, από τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιάννη Κούστα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα τόσο ανασταλτικά αλλά και στη δημιουργία, κάτι που έκαναν και στην επανάληψη, με τον προπονητή της Δήμητρας να τονίζει χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν αντίπαλο, δείχνοντας αυτή την εικόνα εντός του γηπέδου. Βέβαια, από τέτοια παιχνίδια έχουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε και τις αδυναμίες μας, τις οποίες θα επιχειρήσουμε να διορθώσουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας», καταλήγει ο κ. Αρσένος.

Η αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής των «πρασίνων» ήταν οι: Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Καρράς, Λάμπος, Θωμαΐδης, Σώβας, Αναστασίου, Διαμαντόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μαυροζούμης, Δημητρίου, Μπόλης, Μπουμπούκης,, Μπιρμπίλης,, Παπουτσής, Μπέικος,, Κρανάς.

Η αρχική ενδεκάδα για τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν: Νόρμαντ, Σκούπρας, Γιαννίτσης, Καλούσης, Αμντέλ, Νούσιος, Λίταινας, Κανούλας, Λουκάς, Τίμπουε, Καρίκι. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μάντζαρης, Ποτόσογλου, Ζιάκας, Παναγιώτου, Σούλτσε, Μπαλογιάννης, Ζαχόπουλος και Πετράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.