Ήττα για την Εθνική Ελπίδων, που την απομακρύνει από τη δεύτερη θέση

Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ, με τους Λευκορώσους να ανοίγουν το σκορ στο 57ο λεπτό με πέναλτι του Μαρτίνοφ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και του αγώνα συνολικά, παρεμβαίνοντας με τις αλλαγές του από τον πάγκο αλλά δεν τα κατάφερε, με την Εθνική να μην έχει το πρόσωπο των προηγούμενων αγώνων της.

Μοιραία γνώρισε μια άσχημη ήττα, η οποία της περιορίζει τις πιθανότητες για την κατάληψη της 2ης θέσης. Διότι η Ελλάδα παραμένει τρίτη στο -2 από την Κροατία που έχει και δύο ματς λιγότερα όμως και δείχνει αυτή τη στιγμή να κρατά στα χέρια της τις ελπίδες πρόκρισης.

Η βαθμολογία έχει ως εξής (σε παρένθεση τα ματς που έχει δώσει κάθε ομάδα): Πορτογαλία 15 (6), Κροατία 13 (5), Ελλάδα 11 (7), Νήσοι Φερόε 7 (6), Λευκορωσία 6 (9), Ανδόρρα 3 (7).

Λευκορωσία (Σαρχέι Γιαρόμκα): Σκάπετς, Μπάρανοκ, Ναζαρένκα, Κασαράμπ, Σβιντίνσκι, Ντουσέφσκι (64′ Γκούζ), Μπουράκ (74′ Κρασνού), Πιατσούρα (78′ Κατλιάρου), Αγκέεφ, Μαρτίνοφ (78′ Χρούτσκο), Σβεντσίκου (78′ Ζουραλίου).

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτου, Κρυπαράκος, Σουρλής (81′ Νιάρχος), Κουρφαλίδης (59′ Μεταξάς), Δαρέλας (59′ Αποστολάκης), Παναγίδης, Ζουγλής (59′ Σοφιανός), Τζίμας (59′ Κοσίδης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.