Ήττα για τον ΓΣ Αλμυρού στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Από τον ΓΣ Αμπελώνα με 55-46

Αν και είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι καλύτερο, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού δεν μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στην πρώτη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στον Αμπελώνα και απέναντι στον τοπικό ΓΣ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη γνώρισαν την ήττα με 55-46, όντας ιδιαίτερα άστοχοι ειδικά στις κρίσιμες φάσεις της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό όπως παραδέχονται οι προπονητές και των δύο συλλόγων, με την ομάδα του Αλμυρού να προσπαθεί να κάνει την ολική επαναφορά στο τρίτο δεκάλεπτο όμως τις κρίσιμες στιγμές δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα μέσα στο αντίπαλο καλάθι. Ωστόσο η διαφορά των εννέα πόντων χαρακτηρίζεται ως οριακή, και ο ΓΣΑ μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

«Ήταν νευρικές και οι δύο ομάδες, στο ξεκίνημα του αγώνα. Εμείς είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν είχαμε ευστοχία, κάτι που φαίνεται και από τα ποσοστά μας. Είχαμε από τη μία 5/17 τρίποντα αλλά μόλις 13/47 δίποντα, με τον Αμπελώνα να παίρνει τα ριμπάουντ. Εμείς εκεί που είχαμε τον έλεγχο χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ» δήλωσε στο «Magnesiasports» ο προπονητής του ΓΣΑ, Παναγιώτης Νάνης.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 10-5, 14-22, 55-46
ΓΣ Αμπελώνα (Χαντζιάρας – Γιαννόπουλος): Γιοβανόπουλος, Κυριακόπουλος 3, Τεκούσης Β., Μπαμπανάτσαςν 6(2), Μπιζιάκης, Κουτσώνας 14, Σπυρόπουλος 14, Αγαπίου, Κονδυλόπουλος 2, Αποστολάκης 16, Παλάσκας, Βλησσαρούλης, Τεκούσης Π.
ΓΣ Αλμυρού (Νάνης): Κοντοστάθης 3, Μυλωνάς, Μαμούρας, Παπούλιας 12, Συνάζος, Παπακωνσταντίνου, Γιωτόπουλος 14 (1), Τοκατλίδης, Θέος 2, Γώγουλας, Τσαβές 2, Βαλαμούτης 13.

Ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα κρίνει και την πρόκριση θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου, στο γήπεδο του Αλμυρού.

Αναβολή στον επαναληπτικό ΑΟΤ-ΑΕΛ
Όσον αφορά τον άλλο αγώνα προημιτελικών που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα, μετά από τοποθέτηση του σωματείου της ΑΕΛ για αδυναμία να παραβρεθεί στη σημερινή αναμέτρηση στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας αναβλήθηκε, με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00. «Οι αρχές και η ιδεολογία που πρεσβεύουν το σωματείο του Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ οδήγησαν στην απόφαση αυτή, καθώς το σωματείο του Α Ο Τρίκαλα, το οποίο πρεσβεύει όλη την πόλη έχει μάθει ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τρικαλινή ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.