Ήττα για τον ΝΠΣ Βόλος, 1-0 από τον ΠΑΟΚ

Στη σκιά της απόφασης της ΕΕΑ που προτείνει τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης, διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και τον ΝΠΣ Βόλος, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε έστω και με το λιτό 1-0, χάρη στο πέναλτι που κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο ο Λημνιός και το μετέτρεψε σε γκολ ο Βιερίνια.

Από το 8ο λεπτό και μετά καταγράφονται αρκετές ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο καμία τους δεν μετουσιώθηκε σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «χτυπήσουν» με τους Μίσιτς και Σβιντέρσκι, ενώ στο 33′ ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντόουγκλας πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του Γκαραβέλη. Στο 38′ ο Σβιντέρσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οικονόμου, έκανε το πλασέ, αλλά ο Τσίκα έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή!

Με 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι ομάδες για το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος και στο 51′ ο Μίσιτς πέρασε στον Βιεϊρίνια, αλλά το σουτ του Πορτογάλου πέρασε ελάχιστα έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη! Ο ΝΠΣ Βόλος απάντησε στο 52′, όταν ο Μάντζης μπήκε απ’ τα αριστερά μέσα στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Τελικά, η πολιορκία του ΠΑΟΚ απέδωσε στο 58΄όταν ο Λημνιός ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Τσαούση για να κερδίσει πέναλτι και να το εκτελέσει ο Βιερίνια για το 1-0.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ντόουγκλας, Μαουρίτσιο (54′ Μπίσεσβαρ), Λημνιός, Βιερίνια (87′ Εσίτι), Μίσιτς, Σβιντέρβκσι (71′ Λάμπρου).
ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος (83′ Tόρες), Ντεντάκης, Τσαούσης, Τσοκάνης, Φερνάντο (77′ Λύρατζης), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Μάντζης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.