Ήττα για τον ΟΥΚ Βόλου από τον ΝΟ Χίου με 13-4

Πρωινό παιχνίδι είχε για την ένατη αγωνιστική της Α1 Ανδρών ο ΟΥΚ Βόλου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΝΟ Χίου, από την οποία επίσης ηττήθηκε, αυτή τη φορά με σκορ 13-4.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης, που χρησιμοποιήθηκε ως έδρα του ΝΟ Χίου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αν και ο Βόλος προσπάθησε να δείξει βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Βουλιαγμένη, από το οποίο δεν θέλει να θυμάται τίποτα μετά το 17-1 σε βάρος του, εντούτοις ο ΝΟ Χίου είχε ένα σαφές προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι Χιώτες προηγήθηκαν 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και μέχρι το ημίχρονο ήταν μπροστά με σκορ 5-2, μια διαφορά που δεν μπόρεσαν να καλύψουν οι φιλοξενούμενοι. Τελικά ήρθε και το καθιερωμένο για τον Βόλο κακό τέταρτο δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 6-1 υπέρ του ΝΟ Χίου.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-2, 7-3, 13-4.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης 2, Αμπαζης 1, Γδύσης, Παππάς, Γούρας, Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Σφηκάκης, Παπαδόπουλος 1, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ι. 1, Γιαννάρας, Μαρουλάς 2, Γκίλλας 3.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ., Παπαβασιλείου 2, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Στεργίου, Χιαμίτης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Γρηγοριάδης, Γκάτσος, Μπoμπός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.