Ήττα για τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα

Σε ένα γήπεδο… παγοδρόμιο, με τραυματισμό στο πρώτο 25λεπτο και χωρίς να έχει κάποια από τα βασικά του «όπλα», ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο νεαρός Αποστολάκης στο 24’ έμεινε στο χορτάρι με πρόβλημα στον αστράγαλο, και μέχρι να γίνει η αλλαγή και να περάσει στο ματς ο Κουρμπέλης, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με δέκα παίκτες. Σε αυτό το διάστημα, λοιπόν, ένα σουτ που έγινε έξω από την περιοχή από τον Κάστρο κόντραρε στα σώματα και ο Παμλίδης στο 28’ βγήκε απέναντι στον Διούδη για να τον νικήσει εύκολα και να «γράψει» το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, σκορ που ήταν και το τελικό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74’ Νάουμετς), Κρίζμαν (68’ Λέο), Παμλίδης, Ξύδας (84’ Λιάσος).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης (30’ λ.τ. Κουρμπέλης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Νούνες, Χατζηγιοβάνης (74’ Μπουζούκης), Μπεκ (46’ Περέα), Ζαχίντ, Καμπετσής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.