Ήττα και 3η θέση για την εθνική ανδρών πόλο

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών όχι μόνο δεν ήταν ανταγωνιστική, αλλά πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στην Σερβία, από την οποία ηττήθηκε με 9-3.

Μετά το αποτέλεσμα της 3ης αγωνιστικής, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε την 3η θέση του ομίλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που διεξάγεται στην Γκουάνγκζου της Νότιας Κορέας.

Η «γαλανόλευκη» μπόρεσε να σταθεί σαν «ίσος προς ίσο» απέναντι στους «πλάβι» μόνο για ενάμιση λεπτό! Πλέον, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στρέφει το ενδιαφέρον της στο χιαστί παιχνίδι με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. Εκεί θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς απέναντί της θα βρει την δεύτερη του Β΄ γκρουπ, που θα είναι μία εκ των ΗΠΑ, Αυστραλίας.

Οι Σέρβοι, παρά τις απουσίες τους πήραν την πρώτη θέση του ομίλου κι αν μη τι άλλο έδειξαν ότι μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά στο τουρνουά.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανταγωνιστική μέχρι το 4-3. Από κει και πέρα έκλεισε τις δύο τελευταίες περιόδους χωρίς να σκοράρει. με τραγικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω.

Τα οκτάλεπτά: 1-3, 2-3, 0-0, 0-3

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

ΣΕΡΒΙΑ (Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 1, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάκσιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς 1, Ντομποζάνοβ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.