Ήττα με 1-0 για τον ΝΠΣ Βόλος από τον Πανιώνιο στο ξεκίνημα των πλέι άουτ

Φάση με πρωταγωνιστή τους Λύρατζη και Σαραμαντά

Την ήττα γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1, χάνοντας στη Νέα Σμύρνη με 1-0 από τον Πανιώνιο με γκολ που σημείωσε στο 57’ ο Τσιλούλης.

Ο ΝΠΣ Βόλος είχε την πιο επικίνδυνη στιγμή στο πρώτο μέρος, με την κεφαλιά του Ζοάο στο πίσω δοκάρι μετά τη σέντρα του Ντεντάκη από τα δεξιά να αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Κότνικ στο 9’.

Στην επανάληψη και το 57’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο σκορ. Ο Εμμανουηλίδης, που ένα λεπτό πριν είχε κάνει μία καταπληκτική κούρσα από τα δεξιά, αλλά ξόδεψε την ευκαιρία για την ομάδα του, θέλοντας να περάσει όλον τον κόσμο, αυτή τη φορά ενήργησε πιο αποτελεσματικά. Συγκεκριμένα μετά από βαθιά μπαλιά του Λυμπεράκη, ελίχθηκε από τα δεξιά της περιοχής και έβγαλε ιδανική παράλληλη πάσα για τον Τσιλούλη, με την μπάλα να περνά και από τον Γκαραβέλη. Έτσι, ο Λαρισαίος επιθετικός είχε εύκολο έργο να τη σπρώξει σε κενή εστία με ένα «πλασεδάκι» για το 1-0. Αμέσως μετά τα υγειονομικά πρωτόκολλα πήγαν … περίπατο, αφού το γκολ πανηγυρίστηκε, με τους γηπεδούχους να γίνονται μία αγκαλιά.

Μετά το γκολ που δέχθηκε η πρώτη αντίδραση του ΝΠΣ Βόλος ήρθε στο 73’, με τον Τσαούση να κάνει λίγο έξω από την περιοχή το διαγώνιο σουτ, που πέρασε άουτ, σχετικά κοντά από το αριστερό δοκάρι. Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου έδειχνε πως αδυνατεί να βρει ρυθμό και να γίνει επικίνδυνη, ενώ στο 81’ ο Οικονόμου έκανε ένα πολύ κακό γύρισμα στον Γκαραβέλη, που δεν μπόρεσε να σταματήσει την μπάλα με το πόδι, αλλά για καλή του τύχη αυτή πέρασε κόρνερ κι έτσι απεφεύχθη ένα αυτογκόλ.

Στο 85’ ο Γκαραβέλης με εκτίναξη στην αριστερή του γωνία μπλόκαρε την μπάλα μετά από σουτ του Σαραμαντά εντός περιοχής, με το όχι καλό πόδι του αριστερού μπακ του Πανιωνίου, ο οποίος στο 89’ απώλεσε τεράστια ευκαιρία. Συγκεκριμένα, μετά από φοβερή προσπάθεια που ξεκίνησε από την άμυνα, έφτασε στο τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά την κρίσιμη στιγμή πιέστηκε από τον Οικονόμου και το πλασέ του ήταν αρκετά άστοχο.

Μακριά από την εστία έφυγε η μπάλα και στο σουτ με το εξωτερικό του Ζοάο στο 91’, με το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου να μην αλλάζει.

Να σημειωθεί ότι ο πυλώνας στην απέναντι κερκίδα από τα επίσημα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και προς το πέταλο ήταν σβηστός λόγω βλάβης για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο 45λεπτο, με συνέπεια ο φωτισμός να είναι ελλιπής. Παρόλ’ αυτά το ματς τελείωσε κανονικά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Οικονομίδης (71’ Μιλόγεβιτς), Εμμανουηλίδης (86’ Παπαγεωργίου), Παπανικολάου, Τσιλούλης, Αραμπούλι (41’ λ. τρ. Λυμπεράκης)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Οικονόμου, Δημόπουλος, Φεράρι, Μπαλογιάννης (84’ Κάσες), Τσοκάνης, Λύρατζης (63’ Τσαούσης), Ζοάο, Μουνίθ, Μάντζης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.