Ήττα με 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου από τον Απόλλωνα Πόντου

Άνευρος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο του Μακεδονικού με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0. Το τέρμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Κουακού στο 44’ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο με τον Κουντουριώτη, η πρώτη σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε άουτ στο 11’ και το μονοκόμματο σουτ να έχει ακριβώς την ίδια τύχη στο 13’.
Μάλιστα, στο 22’ θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να είχαν ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του Αμπουντού μετά από σέντρα του Μαλουμαντσοκό, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοβ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι γηπεδούχοι κυρίως πρόσεχαν να μην χάσουν το προβάδισμα που είχαν με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φθάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Πίτκα και να τον απειλήσουν ουσιαστικά. Στο 50’ ένα σουτ του Γκαργκαλατζίδη μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακα του Απόλλωνα Πόντου, ενώ ένα γέμισμα με το κεφάλι του Στάμου μετά από κόρνερ του Κουντουριώτη, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Πίτκα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46’ ο Τίμος Καβακάς πέρασε στη θέση του Ντος Σάντος τον Χατζή, για να περάσει κι αυτός με τη σειρά του εκτός γηπέδου στο 77’ για να δώσει τη θέση του στον Μαρκοπουλιώτη.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Αμπουντού, Παπαϊωάννου, Λουφάκης (82’ Εσαλό), Καλογέρης, Κουακού, Φράγκος, Ιντζίδης, Ελέ.
Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Γραικός, Ντιαμπί (77’ Κατσούκης), Κόλα (40’ Μάνγκα), Κουντουριώτης (81’ Κότος), Ντος Σάντος (46’ Χατζής-77’ Μαρκοπουλιώτης), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.