Ήττα με 2-0 για τον Γ.Σ. Αλμυρού από τον Ατρόμητο Παλαμά στην πρεμιέρα

Ένας από τους τρεις απόντες θα είναι ο Αναστασίου

Την ήττα από τον Ατρόμητο Παλαμά στο γήπεδο του Προαστίου, του οποίου ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, γνώρισε για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Γ.Σ. Αλμυρού.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου έλεγξαν το ματς και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 35’ με το σουτ του Βουρδάκη εκτός περιοχής, που έφυγε ελάχιστα έξω από το παραθυράκι.

Ωστόσο, χωρίς να έχει απειληθεί και πληρώνοντας μία κακή αντίδραση της άμυνάς του ο Γ.Σ. Αλμυρού έμεινε πίσω στο σκορ στο 41’. Ο Κατσιγιάννης ήταν αυτός που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από πλασέ του Μπασιάκα, με το 1-0 να είναι γεγονός. Στο τέλος του πρώτου μέρους να τονιστεί ότι ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ του Αλέκου Αναστασίου.

Στην επανάληψη ο Γυμναστικός προσπάθησε για την ισοφάριση, είχε κάποιες καλές τελικές προσπάθειες με Βουρδάκη, Μπέικο και Δερμιτζάκη, αλλά τελικά στο 70ο λεπτό δέχθηκε και δεύτερο τέρμα και το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά.

Ο Κόκκινος ήταν αυτός που έκανε δυνατή συρτή σέντρα και από κοντά ο Κατσιγιάννης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με την ομάδα του Τάκη Παραφέστα να «κλειδώνει» σ’ αυτό το σημείο το τρίποντο.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν κάτω από τα δοκάρια τον Πολυμέρου, ενώ οι Λάμπος και Αγγελής τοποθετήθηκαν στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Παπακώστας και Πατσής ήταν οι δύο στόπερ, ενώ Ζενούνης και Φούκης αποτέλεσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων.  Ο Δερμιτζάκης ήταν το «δεκάρι», στα άκρα κινήθηκαν οι Μπέικος και Βουρδάκης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αναστασίου.

Την πρώτη τους συμμετοχή στη Γ’ Εθνική ως αλλαγή έκαναν οι Αλμυριώτες Δήμος (γεννημένος το 2003) και Τζαφλέρης (γεννημένος το 2004), όπως και ο Αΐδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Κούτσικος, Μπαντής, Ζάρρας (87΄Αλεξόπουλος), Εκίζογλου, Λιάπης, Χ. Οικονόμου, Γ. Οικονόμου (57’ Ζάγκος), Βαγγελάκος, Μπασιάκας, Κατσιγιάννης, Κόκκινος (80΄Αντωνίου)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής (70’ Αΐδης), Παπακώστας, Πατσής, Ζενούνης, Δερμιτζάκης, Φούκης (65’ Δήμος), Βουρδάκης, Μπέικος (81’ Τζαφλέρης), Αναστασίου

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.