Ήττα με 3-1 για Θησέα, αλλά κράτησε το +5 από την επικίνδυνη ζώνη

Με 3-1 έχασε στην Κατερίνη από τον Πιερικό ο Θησέας, αποτέλεσμα πάντως που σε συνδυασμό με την ήττα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας από τον Αστέρα στην Ιτέα δεν άλλαξε τα δεδομένα για τη σωτηρία, αφού η απόσταση των πέντε βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη παρέμεινε κι έτσι απομένει απλώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να επισφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή της.

Στο 9′ το σουτ Κωστόπουλου μπλόκαρε ο Κουτσιρίμπας, ο οποίος στο 14′ απέκρουσε το φάουλ του Σόουζα σε κόρνερ.  Στο 28′ σέντρα σουτ του Σόουζα από δεξιά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Θησέα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Κουτσιρίμπας έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ των Τουλίκα και Κωστόπουλου. Τελικά, ο έμπειρος τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0 στο 36’, όταν ο Μπουζούκης είχε μία ωραία έμπνευση και με σουτ από θέση μέσα δεξιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Θησέα στο 45’ ο Μπόρας ανέτρεψε τον Σεχολάρι στα όρια της περιοχής και ο παθών με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους.

Στο 53′ ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους χωρίς κανείς συμπαίκτης του να καταφέρει να τη βρει και έφυγε λίγο άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσιουρή. Στο 58′ ο υψηλόσωμος φορ έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Λαζαρίδης με το σώμα έκοψε την μπάλα και στο 61′ μπήκε στη περιοχή και έπιασε το σουτ, το οποίο ο Τοπουζλής έδιωξε σε κόρνερ.

Αντί να γίνει το 2-1 έγινε τελικά το 3-0 στο 75′. Ο Λαμπίρης έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουτσιρίμπα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ ο Γιαουπλάρι με κεφαλιά σε 3-1 μετά από φάουλ Κοτζαθανάση, ο οποίος έκανε το τελευταίο σουτ στο 90′, που έφυγε πάνω από την εστία του Τοπουζλή. Στις καθυστερήσεις τραυματίστηκε ο Ζάχος και αποχώρησε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ολοκληρώσουν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά δε φαίνεται ο νεαρός άσος να έχει κάτι σοβαρό.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Κωστόπουλος (61′ Κυπαρίσσης), Τουλίκας, Τσιούχας, Αθ. Καρτσαμπάς, Αλ. Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Αλσίνο, Σεχολάρι (82′ Μπατσαράς), Μηλιώτης (74′ Ναρίνογλου), Μπουζούκης (46′ Λαμπίρης).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Λάκης Μπακάλης): Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (82′  Ζάχος), Γιαουπλάρι, Δίντσης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης (80’ Βαν Ντε Γουΐχε), Μπόρας (83′ Φραγκογιάννης), Οικονόμου, Τσιουρής, Νιαώτης (63’ Χατζησταμάτης)

*με πληροφορίες από το katerinisport.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.