Ήττα με 4-0 για τον Ολυμπιακό Β. από τον Αστέρα στην Τρίπολη

Προσπάθεια του Κέρι στο φιλικό της Τρίπολης

Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου από τον σουπερλιγκάτο Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης στο δεύτερο φιλικό για τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη.  Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο μισάωρο, αλλά μετά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους, ο οποίος εκτός του ότι βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο ψηλά, έχει και πολύ μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αφού το δικό του πρωτάθλημα αρχίζει σε μία βδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε σε εμπειρία και έστω με σκληρό τρόπο είδε τις αδυναμίες και τα λάθη του.

Στο 11’ ο Άλβαρες με προβολή απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ προ του Παπαδημητρίου μετά από σέντρα του Ριζογιάννη, ενώ στο 31’ είχαμε ουσιαστικά την πρώτη τελική στο ματς, όταν ο Κανελλόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ξενοδόχοφ.

Λίγο αργότερα, από κάθετη μπαλιά του Τιλίκα για τον Σίτο, αυτός έκανε το γύρισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή και πριν προλάβει ο Μπαράλες να γίνει κάτοχος της μπάλας, απομάκρυνε η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ τελικά στο 31’ παραβιάστηκε η εστία των φιλοξενούμενων με τους Αρκάδες να στέκονται αρκετά τυχεροί. Ο Άλβαρες επιχείρησε μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, χτύπησε στο δοκάρι του Ξενοδόχοφ και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 1-0. Ο σκόρερ μάλιστα δέχθηκε τα πειράγματα των συμπαικτών του για το γκολ που πέτυχε.

Στο 36’ ο Ρούμπεν Γκαρθία πέρασε με ωραίες ντρίμπλες δύο παίκτες του Ολυμπιακού Β., πάτησε περιοχή και ανατράπηκε από τον Ρόκα εντός μεγάλης περιοχής. Στο 37’ ο Μπαράλες εκτέλεσε το πέναλτι α λα Πανένκα και σημείωσε το 2-0.

Στο 45’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Ο Κανελλόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα, αλλά ο Αλί Μπαμπά δεν κατάφερε να βάλει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά το τρίτο γκολ για τους Τριπολίτες ήρθε στο 51’. Μετά από καταπληκτική ασίστ του Μουνάφο ο Αλί Μπαμπά με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Ξενοδόχοφ, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 3-0.

Ο Αστέρας είχε πιάσει ρυθμό και ο Ολυμπιακός Β. δεν μπορούσε να τον περιορίσει. Έτσι στο 55’ είχαμε και το 4-0.  Ο Κώτσιρας έβγαλε για τον Αλάγκμπε, αυτός έσπασε στον Μπαράλες και ο Αργεντινός φορ με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο της ομάδας του.

Στο 77’ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο 5-0, αλλά η μπάλα στο σουτ που έκανε ο Ορόσκο, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 78’ απέτυχε σε τετ-α-τετ ο Αλί Μπαμπά. Στο 79’ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μουνάφο πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι, με τον Λαδά να έχει μείνει άγαλμα. Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε και το 4-0 έμεινε ως το τέλος.

Το παιχνίδι διηύθυνε ο διαιτητής Βεργέτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΤσιφτσής, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Πασαλίδης, Καστάνιο, Μπόρχα Φερνάντεθ, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος, Τιλίκα, Σίτο, Μπαράλες

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Μπελόκ, Τζίμας, Τασουλής, Ορόσκο, Αλί Μπαμπά, Σουάρεθ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκας, Ριζογιάννης, Αγρόδημος, Ντα Κάμπο, Κέρι, Κουτσιανικούλης, Παπαδημητρίου

Έπαιξαν και οι Παπακώστας, Κόλα, Βασιλούδης, Γιαννιτσάνης, Λαδάς, Γραικός, Μαστακούλης, Μαρούδας, Καβούρας, Τσελεπίδης, Κωνσταντίνου. Δεν αγωνίστηκε ο Παναγιώτου, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα και είδε το ματς από την κερκίδα.

*με πληροφορίες από το arcadiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.