Ήττα με 82-74 από τον ΠΑΣ, αλλά με πολύ καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό Β.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός Β. (πηγή sportsioannina.gr)

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση σήμερα Σάββατο (13/4) δεδομένων τω ν συνθηκών απέναντι στον γηπεδούχο και δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίον έχασε με 82-74.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη ταξίδεψε στην πόλη της Ηπείρου με επτά παίκτες, αφού απουσίαζαν εξαιτίας τραυματισμού ο Θ. Ίλτσογλου και για προσωπικούς λόγους ο Λουλούδης, ενώ μέσα στο ματς προέκυψε κι άλλο πρόβλημα.

Ο Στύλλας από αγκωνιά στην αρχή του δεύτερου μέρους έχασε το δόντι του και αιμορραγούσε, με συνέπεια να μείνει εκτός ως το φινάλε. Επίσης, ο Μπόγδανος στο 35’ βγήκε από το ματς με πέντε φάουλ.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι βρέθηκα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που έχει πολλές πιθανότητες να παίζει του χρόνου στην παραπάνω κατηγορία, μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δει κανείς στην εμφάνισή της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με οκτώ στο πρώτο δεκάλεπτο κι αυτή η διαφορά έμεινε αναλλοίωτη ως το ημίχρονο μετά την ισόπαλη δεύτερη περίοδο. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ηπειρώτες ξέφυγαν με δώδεκα, αλλά ο Ολυμπιακός Β. δεν παράτησε το ματς και έκανε την προσπάθειά του στα δέκα λεπτά που απέμεναν, φτάνοντας μέχρι και στους έξι πόντους και δυσκολεύοντας τους γηπεδούχους, με το τελικό σκορ να είναι το 82-74.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 44-36, 62-50, 82-74

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Γκουγκουτούδης): Στύλλας 2, Μπόγδανος 26 (3), Κωστούλας 18, Μπουσκολίτης 13 (1), Σκαμάγκας 11 (2), Αναστασόπουλος 2, Χαρχαρής 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.