Ήττα με κακή εμφάνιση για τον Α.Σ. Βόλος, το 2Χ2 ο Μαγνησιακός

Η ενδεκάδα του Α.Σ. Βόλος 2004 με την Αθηναϊκή

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ο Βόλος 2004 ηττήθηκε με 3-0 από την Αθηναϊκή εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών (3ος όμιλος).

Η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη παρουσιάστηκε νωθρή, χωρίς πάθος απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε δυνατά, επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή και φάνηκε ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με πολλά λάθη στην άμυνα, αδικαιολόγητο εκνευρισμό και άγχος, η Βόλος 2004 δεν μπήκε στο παιχνίδι και δεν απείλησε την αντίπαλη εστία παρά μόνο σε ελάχιστες φάσεις.

Στο 25’, στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 80’ με δύο γκολ από την Τομαή και ένα από τη Μουτσολάρι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Από την άλλη ο Βόλος 2004 είχε να επιδείξει μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν μετά από μακρινό φάουλ της Νεννέ η τερματοφύλακας της Αθηναϊκής έχασε την μπάλα αρχικά, αλλά πρόλαβε να την μπλοκάρει λίγο πριν περάσει τη γραμμή και δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη με την Ανδρέου που πλάσαρε από κοντά την τερματοφύλακα, η οποία απέκρουσε, και η δεύτερη σε κεφαλιά της Κομνιώτη, την οποία απομάκρυνε και πάλι η γκολκήπερ των γηπεδούχων.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν και ένα διαιτητικό τρίο που έδειξε να έχει προβλήματα να διαχειριστεί ένα εύκολο, όπως εξελίχθηκε, παιχνίδι, με λάθη ασυνεννοησίας και αρκετές λανθασμένες αποφάσεις που προκάλεσαν εκνευρισμό στις παίκτριες και των δύο ομάδων, χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί δικαιολογία για τις Βολιώτισσσες για το κακό αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα όλων η καθυστέρηση περίπου μιας ώρας να κλείσει το φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να αναχωρήσει από το γήπεδο περίπου στις 18:30.

Ο Βόλος 2004 ευχαριστεί τους ανθρώπους της Αθηναϊκής για την πολύ καλή φιλοξενία τους.

ΒΟΛΟΣ 2004: Μιχαλακάκη, Κυριάκου (55′ Γρηγοριάδη), Τσελίκα, Αβντόλι, Βέτσικα, Νεννέ, Κέκου, Παπασακελλαρίου, Ανδρέου, Γκέκα (82′ Κομνιώτη), Νικάκη

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών

Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου-ΑΣ Βόλος 2004 3-0
ΑΟ Πήγασος Θριασίου-Ολυμπιάδα Υμηττού 2-1
Αβαντίδες Χαλκίδας-Απολλωνίδες Ερέτριας 8-0
Ρεπό: Νεφέλες Κατερίνης
Βαθμολογία

4η αγωνιστική
1. Αβαντίδες Χαλκίδας (14-3) 9
2. Νεφέλες Κατερίνης (4-2) 7
3. ΑΟ Πήγασος Θριασίου 2012 (10-4) 7
4. Αθηναική Αγίου Δημητρίου (7-4) 6
5. Ολυμπιάδα Υμηττού (5-4) 4
6. ΑΣ Βόλος 2004 (3-9) 1

7. Απολλωνίδες Ερέτριας (0-17) 0

 

Το δύο στα δύο ο Μαγνησιακός

Για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής γυναικών ο Μαγνησιακός έκανε το δύο στα δύο, αφού μετά το 0-2 επί των Πιερίδων Μουσών στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 1-0 του Λεοντικού Κηφισιάς στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε η Μακεδών στο 12’.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξάνθη, Κανάκη, Σταμοπούλου, Μακεδών, Πέτση, Λεονταρίτη, Χουβαρδά, Παπαδοπούλου (60’ Κ. Πάσχου), Πούλιου, Ισ. Πάσχου (85’ Τζούμα), Παπαπαύλου (80’ Δερβενιώτη).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.