Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Ολυμπιακό Βόλου, 3-0 από την Βέροια

Φώτο: pliroforiodotis.gr

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε… τα αυγά και τα πασχάλια στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με Βέροια και γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-0 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν υποτονική σε όλο το παιχνίδι, δεν δημιούργησε ευκαιρίες και στην επανάληψη κατέρρευσε. Αυτή η νίκη έφερε την Βέροια στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Football League, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην πέμπτη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους δύο μονομάχους να αλληλοεξουδετερώνονται. Η «βασίλισσα» πάντως είχε μια μικρή υπεροχή και δύο τελικές προσπάθειες.

Στο 5′ οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τελική με τον Πόζογλου που σούταρε υπό πίεση έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ξενοδόχοφ είχε απάντηση, μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 18ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι των «ερυθρολεύκων».

Καταιγισμός από την Βέροια στην επανάληψη, όπου έκανε ότι ήθελε τον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα πέτυχε γκολ με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πόζογλου από αριστερά έκανε συρτή σέντρα, η μπάλα πέρασε από τον Λουκίνα και έφτασε στον δεύτερο δοκάρι στον Καραγιάννη που με κοντινό πλασέ την έστειλε στα διχτυα του Ξενοδόχοφ για το 1-0.

Στο 53′ από πλευράς Ολυμπιακού, μια προσπάθεια του Βουκελάτου και σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Βελλίδης όμως μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 58ο λεπτό η Βέροια λίγο έλλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ωραίο προσπάθεια του Πόζογλου και τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Στο 69′ παράλληλη σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Πόζογλου στο δεύτερο δοκάρι έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στο 76′ η Βέροια θα κάνει το 2-0. Μπροστινή μπαλιά του Πασά για τον Λουκίνα, αυτός μπήκε παλικαρίσια στην περιοχή και υπό πίεση πλάσαρε εύστοχα τον κίπερ των φιλοξενουμένων, για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην γηπεδούχο ομάδα.

Η Βέροια θα πετύχει και τρίτο γκολ στο 83′. Άλλη μια μπροστινή μπαλιά για τον Λουκίνα, ο οποίος με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ξενοδόχοφ για να κάνει εμφατική τη νίκη της «βασίλισσας» επί του Ολυμπιακού.

Κάρτες

Κίτρινες: 40′ Πόζογλου / 39′ Γκιοατά, 68′ Πατρώνης

Βέροια (Δερμητζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (81′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης (81′ Μουχάλης), Μπλέτσας (63′ Οικονόμου), Καραγιάννης (63′ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (86′ Τασιόπουλος).
Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοφ, Μπουτζίκος, Παπακώστας (59′ Πέλκας), Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Κόλα, Κολέλα (46′ Ρόκας), Γκιοατά (67′ Πατρώνης), Βασιλούδης, Βουκελάτος (59′ Νικλητσιώτης), Παπαδημητρίου (73′ Τζούριτς)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.