Kέρδισε σε αυτοπεποίθηση η Νίκη Βόλου

Από το ματς της πρεμιέρας στο “Καραϊσκάκη” το βράδυ του Σαββάτου, ο Βίλιαν Φλουτ σίγουρα είχε την ευκαιρία να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ολλανδός τεχνικός κρατάει την αντίδραση των “κυανολεύκων” στο δεύτερο ημίχρονο, τον τρόπο που βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν φάσεις. Μπορεί να έχασε με 3-1 τον αγώνα, αλλά η Νίκη κέρδισε τις εντυπώσεις για τη βελτιωμένη εικόνα που έδειξε σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας και ειδικότερα τα δύο τελευταία με Βέροια κι ΑΕΚ που είχε μέτρια απόδοση. Το κυριότερο είναι ότι οι παίκτες της κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Σούπερ Λιγκ.

Με ένα ρόστερ που απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από καινούργιους ποδοσφαιριστές, με πολλούς που έπαιξαν για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, με πέντε παίκτες στην ενδεκάδα που μέχει πέρυσι αγωνίζονταν στα πρωταθλήματα Νέων, η κυανόλευκη ομάδα έδωσε το μήνυμα ότι δεν ανέβηκε για να αποτελέσει σάκο του μποξ, όπως πολλοί περίμεναν… Αντιθέτως, θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, μέσα κι έξω, με τις δικές της δυνάμεις για να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής, χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Ο Βίλιαν Φλουτ περιμένει να δει τη Νίκη από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζεται βελτιωμένη. Έχει δουλέψει για να χτίσει το σύνολο με βάση τη δική του φιλοσοφία, με επιδίωξη το επιθετικό ποδόσφαιρο κι ελπίζει ότι σιγά σιγά, όσο οι παίκτες του αποκτούν μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές τους, καλύτερη ψυχολογία και περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις, τόσο καλύτερο πρόσωπο θα δείχνουν στους αγώνες πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.