K. Μπράτσος: Σαν ήττα αυτή η ισοπαλία

Ως ήττα χαρακτήρισε ο Κώστας Μπράτσος τη σημερινή ισοπαλία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Ιτέας. Σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι, καθώς δεν υπήρχε στο γήπεδο αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αγωνιστικότητά τους, σημείωσε όμως πως όλα θα ήταν διαφορετικά εάν η ομάδα είχε σκοράρει νωρίς.

Για τον ένα βαθμό που έλαβε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου ο προπονητής των ερυθρολεύκων είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας πόντος αυτός, όταν όμως η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό ένας πόντος δεν είναι αρκετός.
Σήμερα το αποτέλεσμα και βάσει των δεδομένων και της εικόνας της ομάδας είναι σαν ήττα.
Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία και την αγωνιστικότητα των παιδιών, προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, δημιουργήσανε φάσεις, κλασσικές φάσεις, τέσσερις στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερις στο δεύτερο, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα όταν ξεκινούσε το παιχνίδι.

Αν γινόταν αυτό , θα ήταν καλύτερο πιστεύω το παιχνίδι. Στο τέλος αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, αυτό το ρίσκο μας άνοιξε την άμυνα κι εκεί θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί γκολ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική τους προσπάθεια».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα :«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πρέπει να ανταποκρινόμαστε ανάλογα. Κοιτάμε τον αντίπαλο, κοιτάμε τις συνθήκες του παιχνιδιού, τον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούμε να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν στα δεδομένα κάθε παιχνιδιού».

Για το χαμένο πέναλτι του Θέου κι αν επελέγη ο εν λόγω παίκτης να το εκτελέσει: «Η εντολή ήταν δική μου και ο Θέος έκανε αυτό που του είπα εγώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.