Κ. Μπράτσος: «Το δεύτερο γκολ ξεκλείδωσε τον αγώνα»

Ότι τη νωχελικότητα του πρώτου μέρους διαδέχθηκε η πίεση από το πρώτο λεπτό στην επανάληψη και πως το δεύτερο γκολ ήταν αυτό που ξεκλείδωσε το ματς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπράτσος, που επισήμανε επίσης ότι πριν τον αγώνα έπρεπε να πείσει τους παίκτες του να παίξουν, για να τιμήσουν τους εαυτούς τους και την ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος τεχνικός δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη συμπεριφορά τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πείσουμε τους παίκτες ότι πρέπει να μπουν και να παίξουν, για να τιμήσουν την προσωπικότητά τους και την ομάδα, με την οποία αγωνίζονται. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί είναι η τελευταία μας παρουσία σ’ αυτό το στάδιο.

Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν νωχελικοί, ενώ ο αντίπαλος έπαιξε σωστά αμυντικά, μας έδωσε τους χώρους, αλλά εμείς δεν είχαμε την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση κι εκεί αποδίδω και το γκολ που δεχθήκαμε.

Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και ήταν καλό για μας που πετύχαμε την ισοφάριση και στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε σωστά στην πίεση που είχαμε αποφασίσει να κάνουμε από το πρώτο λεπτό. Αυτό απέφερε το δεύτερο γκολ, που ουσιαστικά ξεκλείδωσε το παιχνίδι και έφερε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τους φιλάθλους. Πιστεύω ότι τους προσφέραμε μία μικρή ανταπόδοση. Για μένα δεν είναι ο τελευταίος αγώνας στην έδρα μας, γιατί υπάρχει και το ματς στο Βελεστίνο, που περιμένουμε να μας υποστηρίξουν, κι αυτό που κάναμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε την Κυριακή.

Καλή δύναμη στον συνάδελφο για τη δύσκολη συνέχεια που έχει. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ καθαρά αγωνιστικά».

Σε ό,τι αφορά το ντεμπούτο του Νίκου Μπουργάνη, τόνισε: «Η παρουσία του Νίκου ήταν η πρώτη και ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε και προσπαθούμε είναι να δώσουμε βήμα σ’ αυτά τα παιδιά να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Έκαναν υπομονή όλη τη χρονιά, δούλευαν με σοβαρότητα, τους δόθηκε τώρα αυτή η ευκαιρία και ανταποκρίνονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.