«κ. Καραζούπη μόνο κακό κάνετε στον ιστορικό μας σύλλογο»

Τι απαντά στις καταγγελίες της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου η γενική γραμματέας του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού

Απάντηση στις καταγγελίες της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού κατά του δήμου Αλμυρού για το θέμα του σταδίου, δίνει η γενική γραμματέας του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, κ. Μαρία Βάρσου. Όπως αναφέρεται «Κ. Καραζούπη, προβήκατε σε μία καταγγελία χωρίς να ενημερώσετε κανέναν από το ΕΠΙΣΗΜΟ Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού.
Εκτίθεστε ο ίδιος προσωπικά και κατά δεύτερον εκθέτετε και τον Γ.Σ.Α καθώς και τον Δήμο Αλμυρού.

Χωρίς καμία αρμοδιότητα κατηγορείτε για πράγματα που ούτε καν είστε γνώστης της πραγματικότητας.
Κατηγορείτε τον κ. Θωμαΐδη Πέτρο ότι παραχωρεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ στις 18/10/2019, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει έγγραφο του Δήμου Αλμυρού ότι μέχρι και εκείνη την ημέρα στο στάδιο θα πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου μας είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα άτομα του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α. και έχουν μία άριστη συνεργασία για το οτιδήποτε αφορά τον Ιστορικό όπως ο ίδιος αναφέρετε Σύλλογό μας.

Εδώ και δύο ημέρες είμαστε σε συνεχόμενη επαφή -γιατί θα πρέπει να σας ενημερώσω εάν δεν το γνωρίζετε- ότι είμαι και η αρμόδια και υπεύθυνη η οποία μιλάει ΕΠΙΣΗΜΑ με τον ρόλο της Γεν. Γραμματέως του Γ.Σ.Α με την ΕΠΟ και κανονίζουμε τα πάντα όσον αφορά ημέρες, ώρες, γήπεδα κ.α. όταν υπάρχουν διάφορα θέματα που πρέπει άμεσα να βρούνε λύση.

Σας ενημερώνω λοιπόν επίσημα και εσάς καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θεσπρωτό ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ την ημέρα που εσείς αναφέρετε στην Καταγγελία σας!!!

Να είστε σίγουρος επίσης ότι πάνω από όλα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και ο Δήμος Αλμυρού ενδιαφέρεται πιο πολύ από τον καθένα όσον αφορά τις προπονήσεις των αθλητών μας και πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο για τα όλα τα παιδιά από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας.

Ο Δήμος Αλμυρού και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έχουν μία άψογη σχέση και επικοινωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου και όλα γίνονται κατόπιν μίας άριστης συνεννόησης.
Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να αρκεστείτε να ασχολείστε μόνο για αυτό που υπάρχετε σαν Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής; Δηλαδή το να είναι οι παίκτες του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματός μας Πληρωμένοι στην ώρα τους, να έχουν τα πάντα, όπως συμφωνήσατε από την αρχή και να μην έχει κανένας μας παίκτης παράπονο και να μπαίνουν τα παιδιά να παίζουν με ζήλο και με αγάπη για αυτή την ομάδα;

Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει τόσο μα τόσο πολύ η Αίγλη και η Ιστορία του Συλλόγου μας, καλά θα κάνετε από εδώ και στο εξής να ασχολείστε ΜΟΝΟ με αυτό για το οποίο είστε ορισμένος και να αφήσετε τις καταγγελίες κατά μέρους, γιατί ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ κάνετε στον Ιστορικό μας Σύλλογο και εν συνεχεία στον Δήμο Αλμυρού.

Εάν θέλατε πληροφορίες εκ των έσω, πολύ πρόσφατα έγιναν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου. Δεν σας είδα να είστε μέσα στα άτομα που βάλαμε υποψηφιότητα.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν από εδώ και στο εξής να είστε πιο σοβαρός και να προσέχετε τις «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ» που κάνετε…
Αρκεστείτε στο να είναι οι παίκτες της αντρικής μας ομάδας, όπως πρέπει, για να έχουμε την αξιόμαχη ομάδα που θέλετε και όλοι μας θέλουμε και αφήστε όλα τα υπόλοιπα στα άτομα τα οποία είναι εκλεγμένα. Να είστε σίγουρος ότι ο καθένας μας από το πόστο του κάνει το καλύτερο για το Δ.Σ ακόμη και όταν όλες οι απόψεις δεν συμπίπτουν. Αλλά κάνουμε τα πάντα και στο τέλος βρίσκουμε τις λύσεις.

Η Γεν. Γραμματέας
του Γ.Σ.Α
Βάρσου Μαρία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.