Κ. Σταματίου: «Όποιος έβαζε πρώτος γκολ, θα είχε το προβάδισμα»

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Αλμυρού Κώστας Σταματίου επισήμανε πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Β. ήταν δύσκολος για την ομάδα του, όμως οι παίκτες του τον προσέγγισαν σωστά, ενώ ανέφερε πως όποιος θα σκόραρε πρώτος, αυτός θα είχε το προβάδισμα στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σταματίου:

«Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε μία φάση ανασυγκρότησης. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους και ξέραμε πως όποιος βάλει πρώτος γκολ θα πάρει προβάδισμα για τη νίκη.

Ήταν παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες, αρκετές ευκαιρίες με τους δύο τερματοφύλακες να δείχνουν την κλάση τους. Καλή συνέχεια στον Λάκη Μπακάλη, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, γιατί αυτό που συμβαίνει δεν του αξίζει».

Σχολιάζοντας ο κ. Σταματίου την έως τώρα πορεία του Αλμυρού ανέφερε πως ο Αλμυρός κάνει μία πορεία πρωταθλητισμού στα τελευταία έξι παιχνίδια, με πέντε νίκες και μία ήττα. «Αυτό οφείλεται στα παιδιά που δουλεύουν ανελλιπώς κάθε μέρα, δίνουν την ψυχή τους, έχουμε ηρεμία ως ομάδα διοικητικά, οι άνθρωποι είναι κοντά μας και βοηθούν σ’ αυτή την ωραία εικόνα που βγάζουμε και ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Αφού είμαστε στις υψηλές θέσεις να διατηρηθούμε κι ό,τι καλύτερο προκύψει», πρόσθεσε.

Τέλος, ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού μίλησε για τη μακρόχρονη φιλία του με τον κ. Μπακάλη και σημείωσε πως σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ήταν αντίπαλοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.