ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΕΔ υποκύπτει τόσο καιρό στους εκβιασμούς του Ολυμπιακού»

Για καταστρατήγηση των κανονισμών από την ΚΕΔ, προκειμένου να ικανοποιήσει τον «κακομαθημένο», όπως τον αποκαλεί, Ολυμπιακό, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι η επιτροπή διαιτησίας κάνει το χατήρι του Ολυμπιακού, με το να μην ορίζει διαιτητές που δεν επιθυμούν οι «ερυθρόλευκοι» και προαναγγέλει αντιδράσεις από την πλευρά της εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες εννιά εβδομάδες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνίστρια την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ως τώρα παραμέναμε σιωπηλοί αλλά μάλλον ορισμένοι εξέλαβαν τη σιωπή μας ως αδυναμία. Λάθος, κύριοι. Η Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση.

Η ΚΕΔ υποκύπτει τόσο καιρό στους εκβιασμούς και κάνει το χατήρι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξαιρώντας τους διαιτητές που κατά δήλωσή της δεν επιθυμεί.

Με αυτόν τον τρόπο καταστρατηγεί τους κανονισμούς προκειμένου να ικανοποιήσει την κακομαθημένη ομάδα του Πειραιά.

Αλήθεια, τι θα γινόταν αν η κάθε ομάδα της Α1 μπορούσε να επιλέξει τρεις διαιτητές για να μην σφυρίζουν τα παιχνίδια της; Προφανώς και δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Κύριοι της ΚΕΔ, σας ξεκαθαρίζουμε πως ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα επιτρέψουμε ξανά να καταστρατηγήσετε τους κανονισμούς πληγώνοντας ακόμη περισσότερο την ισονομία και την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σταματήστε να κάνετε χατήρια. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τηρήσετε τους κανονισμούς, τότε είστε ανεπαρκείς για αυτή τη θέση και θα μας αναγκάσετε να πράξουμε τα δέοντα προασπίζοντας τη νομιμότητα.»