Καγιέχα Ρενέδο: Μόνο με την προπόνηση θα αλλάξουμε την κατάσταση

Δηλώσεις μετά την ήττα από τον Πιερικό με 0-1 έκανε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες αλλά η νοοτροπία θα πρέπει να αλλάξει. Επίσης, τόνισε ότι δεν επιτρέπεται να δέχεται η ομάδα γκολ από την εκτέλεση ενός πλάγιου άουτ και κατέληξε ότι η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί μόνο με προπόνηση. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καγιέχα Ρενέδο είναι τα εξής:

«Το ποδόσφαιρο είναι το σκορ. Είχαμε εφτά-οκτώ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε. Αυτό είναι πρόβλημα, όπως και η νοοτροπία της ομάδας μας και χρειαζόμαστε καλύτερη συγκέντρωση. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε γκολ από ένα πλάγιο αόυτ. Το επίπεδο είναι επαγγελματικό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας μας. Είχαμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε, θα έχουμε ακόμα μία, ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ελπίζω να εμφανιστώ αντάξιος των απαιτήσεών τους. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά θα δουλέψουμε για να τις αντιστρέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Αν είχαμε σκοράρει ένα γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε, θα άλλαζε η ψυχολογία μας. Το γκολ δεν ερχόταν και γινόμασταν νευρικοί και αγχωμένοι, Έχουμε καλούς παίκτες αλλά αυτή τη στιγμή η ψυχολογία δεν είναι καλή. Μόνο με προπόνηση θα αλλάξουμε την κατάσταση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.