Και επίσημα η ανανέωση με Θ. Ίλτσογλου και Σ. Σκαμάγκα στον Ολυμπιακό Β.

Μετά τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Μπόγδανο, ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ακόμη σημαντικούς παίκτες, τον Θ. Ίλτσογλου και τον Σ. Σκαμάγκα. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ήλθε σε συμφωνία με τους έμπειρους και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές Θοδωρή Ίλτσογλου και Σταμάτη Σκαμάγκα, για να συνεχίσουν την αθλητική τους πορεία και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι δύο καλαθοσφαιριστές αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους της στο οικοδόμημα που ανέδειξε τα περίφημα αποτελέσματα της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία και της πολύ καλής εμφάνισης στη σεζόν 2018-2019.

Η παρουσία τους στο ρόστερ του φετινού Ολυμπιακού αποτελεί «λευκή επιταγή» στα χέρια του προπονητή Γιώργου Βλιώρα, για να εξαργυρωθούν οι στόχοι της φετινής προσπάθειας. Η Δ.Ε. εύχεται υγεία και αγωνιστική επιτυχία στους δύο καλαθοσφαιριστές».

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 5.15 μ.μ. θα διεξαχθεί ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ, για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου.