Και σήμερα και αύριο η Αργώ

Δύο αγώνες θα δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο η αντρική ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ , για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας.

Σήμερα Σάββατο θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα όπου θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής παιχνίδι, το φετινό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , ομάδα του ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ . Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός και η Βολιώτικη ομάδα , θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα , που θα της επιτρέψει να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο αγώνα είναι προγραμματισμένος στις 3 το απόγευμα στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της αντρικής ομάδας θα συνεχιστεί την Κυριακή, με τον αγώνα της κανονικής 7ης αγωνιστικής και την ΑΡΓΩ να αντιμετωπίζει τη συμπολίτισσα ομάδα του ΓΣ ΒΟΛΟΥ, στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ στις 4 το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής :

ΓΣ Βόλου- Αργώ Βόλου (Κυριακή 22 Ιανουαρίου, 16.00, κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος)

 

ΑΠΣ ΦΘΙΑ -ΑΕ Λάρισας (Κυριακή 22 Ιανουάριου, 17.00, κλειστό ΔΑΚ Λαμίας)

ΓΣ Εθνικός Λαρ.- ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ(Κυριακή 22 Ιανουάριου, 16.00, κλειστό Νεάπολης)

ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ – ΑΟ Ακαδημία Τυρν. (Κυριακή 22Ιανουρίου, 17.00, κλειστό Δημ.Τρικάλων)

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Στα Τρίκαλα με την ομάδα του ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ αγωνίζεται το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η ομάδα παίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ , για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί, λίγο πριν του αντίστοιχου των αντρικών ομάδων, στο κλειστό Δημοτικό Τρικάλων στις 13.00 το μεσημέρι .

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.