Και ξεκούρασε τους βασικούς ενόψει Βίρτους και διέλυσε τον Προμηθέα

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 93-62 τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και έκλεισε ιδανικά τον δεύτερο γύρο της Basket League με ρεκόρ 21-1.

Ο Εργκίν Αταμάν πέτυχε στο απόλυτο αυτό που είχε στο μυαλό του, καθώς ξεκούρασε βασικούς παίκτες, αφήνοντας εκτός 12άδας τον Τζέριαν Γκραντ και δίνοντας ανάσες στους Κώστα Σλούκα (10:28), Ματίας Λεσόρ (6:26), Μάριους Γκριγκόνις (7:04) και Ντίνο Μήτογλου (11:32). Είδε ταυτόχρονα τη second unit να αποδίδει τα μέγιστα πριν από το κρίσιμο ματς με τη Βίρτους την ερχόμενη Παρασκευή (29/3).

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας 14/25 τρίποντα (56%), 28 ασίστ και 9 κλεψίματα. Τελείωσε πρώτος την κανονική διάρκεια στην Basket League και θα βρει ξανά τον Προμηθέα στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου γύρου την ερχόμενη βδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Αταμάν ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που τελείωσε την αναμέτρηση χωρίς να χάσει σουτ, έχοντας 2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 4/4 βολές, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να προσθέτει άλλους 13 με 2/2 τρίποντα, 3/4 δίποντα και 4 ριμπάουντ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.