«Καίγεται» για βαθμούς ο Διαγόρας-Πιο άνετος ο Θησέας Αγριάς

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου μεταξύ Θησέα και Διαγόρα

Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι για το κοινό της Μαγνησίας αλλά και για τους φιλάθλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου, καθώς ο Διαγόρας Στεφανοβικείου υποδέχεται τον Θησέα Αγριάς, με τις δύο ομάδες να έχουν τελείως αντίθετους στόχους αλλά να θέλουν αμφότερες τη νίκη.

Σε καλύτερη μοίρα βέβαια είναι ο Θησέας Αγριάς, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο αν αλλάξουν και πάλι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (έστω και αν το σενάριο είναι ακραίο). Ωστόσο το ευχάριστο για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη επέστρεψε το περασμένο Σάββατο στα θετικά αποτελέσματα, καθώς προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, μετά την επικράτησή του επί του Δία Δίου.

Το πόσο ευεργετικό ήταν αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το παραδέχεται και ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Λάκης Μπακάλης που τονίζει στο «Magnesiasports»: «Είμαστε καλύτερα τώρα, μετά και τη νίκη μας την περασμένη αγωνιστική και με την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Είναι δεδομένο ότι μειώνεται το άγχος και λιγοστεύει η πίεση». Οπότε είναι δεδομένο ότι ο Θησέας Αγριάς θα είναι περισσότερο άνετος απέναντι στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, όμως σε κάθε περίπτωση οι παίκτες της ομάδας προετοιμάζονται για ένα δύσκολο παιχνίδι, δεδομένων των επιδιώξεων του αντιπάλου για την κατάκτηση βαθμών που θα τον κρατήσουν ζωντανό στη μάχη της παραμονής.

Στα θετικά για τον Θησέα Αγριάς προσμετρούνται οι επιστροφές των Βλάχου και Οικονόμου, έχοντας εκτίσει τις ποινές που είχαν λόγω καρτών. Από την άλλη, αμφίβολος παραμένει ο Θάνος Κυρίτσης που προέρχεται από τραυματισμό.

Θέλει βαθμούς για να διατηρήσει την ελπίδα…

Στην αντίπερα όχθη, η ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου μπορεί να αποδειχθεί βαρύ πλήγμα για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τον όρο «καίγεται» να είναι πιθανότατα αδύναμος για να περιγράψει την ανάγκη για κατάκτηση των τριών βαθμών. Η μάχη της παραμονής έχει δυσκολέψει εξαιρετικά για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου, αλλά όλοι… όσο ζουν ελπίζουν.

«Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά. Δεν μπορούμε να μείνουμε στην ισοπαλία με τον Διγενή και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αλλά εμείς θέλουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτούς» είναι το σχόλιο του προπονητή του Διαγόρα Στεφανοβικείου, πριν το παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς.

Όσον αφορά τις απουσίες, σύμφωνα με τον Στέλιο Αρσένο αυτές έχουν λιγοστέψει και δεν υπολογίζεται μόνο ο  Καραμανλής για την Κυριακή, αλλά και ο Φίλιππος Καραμπούζης που συμπλήρωσε κάρτες.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.