Ο προπονητής των Σοφάδων, Νίκος Κακλαμάνος, ανέφερε μετά τη νίκη-σωτηρία της ομάδας του στο κλειστό της Νέας Ιωνίας πως η ομάδα του πήρε δύναμη από τα προβλήματα της Νίκης (!) στο μέσο της σεζόν, ενισχύθηκε και έσωσε την κατηγορία.
Μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα μου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να το χαρούμε, γιατί έχουμε περάσει δύσκολα όλη τη χρονιά, καθώς ήμασταν τελευταίοι για μεγάλο διάστημα. Μ’ ένα μεγάλο ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο βρεθήκαμε να είμαστε στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα. Η Νίκη είχε τα προβλήματά της και δεν ήταν η ομάδα που θα έπρεπε να πέσει. Μ’ αυτά που έγιναν τον Δεκέμβριο, κάπου χάλασε η μαγιά στη διοίκηση, χάθηκαν κάποιοι παίκτες. Δεν γνωρίζω τι έγινε, αλλά κι εμείς πήραμε δύναμη, όταν είδαμε αυτά, ενισχυθήκαμε και στο τέλος σώσαμε την κατηγορία.
Εμείς θέλαμε αλλιώς να ξεκινήσουμε, με άλλους παίκτες, αλλά λόγω κάποιων θεμάτων που είχαμε με τη μητρική ομάδα, δεν είχαμε τους παίκτες που υπολογίζαμε. Αυτούς τους ίδιους παίκτες πήραμε εν τέλει τον Δεκέμβριο από άλλες ομάδες βέβαια και τελείωσε η χρονιά έτσι όπως το υπολογίζαμε, με συγκεκριμένα παιδιά, και επειδή είναι μικροί σε ηλικία, το μέλλον τους ανήκει».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:


















