Καλέμι και Κικίδης στον Πύρασο

Σε δύο μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο Πύρασος. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Κώστα Κικίδη και Ρομάριο Καλέμι, που θα ενισχύουν την ομάδα από εεδώ και πέρα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει ακόμη μία μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία και εντάσσεται στο δυναμικότης ο Κωνσταντίνος Κικίδης, 27 ετών, μέσος με επιθετικό ρόλο στο παιχνίδι. Αγωνίστηκε πέρυσι στο β’ μισό της περιόδου στον Ηρακλή Βόλου και φέτος στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς έχοντας 11 συμμετοχές χωρίς να χάσει λεπτό (990 λεπτά) και 3 γκολ (το ένα εξ αυτών στο ματς στη Ν. Αγχίαλο). Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την κυανόλευκη φανέλα».

Επίσης: «Ανακοινώνουμε ακόμη μία μεταγραφική αφού παίκτης του Πυράσου είναι πλέον ο Ρομάριο Καλέμι, μέσος που μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις. Αγωνίζονταν στις Μικροθήβες τα προηγούμενα χρόνια και τη φετινή σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Πρωτεσίλαου στην πολύ καλή πορεία του στην Α’ Τοπική με 12 συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.