Καλές θέσεις για τον στίβο του Γ.Σ. Βόλου στο Πανελλήνιο Κ16

Η Στεφανάι σε προηγούμενο αγώνα στην Καβάλα με το Νο 111

Στην πόλη της Καβάλας διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Α’-παγκορασίδων Α’ (Κ16), όπου μετείχε και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου με επτά αθλήτριες και έναν αθλητή.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του συλλόγου «το τέλος των αγώνων βρήκε τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου στην πρώτη θέση μεταξύ των συλλόγων της Μαγνησίας με 41 βαθμούς.
Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι αθλήτριες πέτυχαν τις παρακάτω επιδόσεις:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ: Ο ρίπτης του Συλλόγου κατέλαβε την 5η θέση στη Δισκοβολία με 43.77m και την 6η θέση στην Σφαιροβολία με 14.09m. Σίγουρα μπορούσε πολύ καλύτερα και να πάρει ακόμη και δύο μετάλλια, βρέθηκε όμως σε κακή μέρα. Προπονήτρια η Σιδηροπούλου Ουρανία.
ΧΑΖΑΡΙΔΗ ΤΑΤΙΑΝΑ: Μετά από ένα καταπληκτικό αγώνα και κάνοντας πέντε ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα του Πεντάθλου κατόρθωσε να πάρει την πέμπτη θέση στο αγώνισμα με 3019 βαθμούς. Οι επιδόσεις της που πραγματοποίησε στα αγωνίσματα: 80m εμπ 13’’83, Μήκος 5.03m, σφαιροβολία 7.70 , ακοντισμό 21,85 και 2΄07΄΄83 στα 600m. Mεγάλη σημασία έχει η ηλικία της αθλήτριας, αφού και το 2019 θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Προπονητής ο Γιάννης Κουτσοφλίνης.
ΣΤΕΦΑΝΑΙ ΝΙΚΟΛ: Κάνοντας ατομικό ρεκόρ (περίπου για 1.5 δευτερόλεπτο) με 50’’55  στα 300 μέτρα εμπόδια στάθηκε άτυχη, γιατί στον τελικό αγωνίζονταν οι 6 πρώτες λόγω του ότι το στάδιο έχει 6 διαδρομές. Κατέλαβε τελικά την 8η θέση δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Προπονητής ο Χρήστος Λιάκας.
ΠΑΓΑΝΑ ΜΥΡΣΙΝΗ: Αγωνίσθηκε στο άλμα σε μήκος καταλαμβάνοντας τελικά την 8η θέση. Είχε ένα καλό άκυρο άλμα που θα της έδινε καλύτερη θέση.  Προπονητής ο Γιάννης Κουτσοφλίνης.
ΙΜΠΡΑΧΙΜΙ ΟΡΚΙΝΤΑ: Αγωνίσθηκε στο αγώνισμα της δισκοβολίας, όπου κατέλαβε την 9η θέση με 27,96m. Μεγάλη επιτυχία, αν αναλογισθεί κανείς ότι είναι αθλήτρια 6 μηνών με πολύ μεγάλο ταλέντο. Προπονήτρια η Σιδηροπούλου Ουρανία.
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Αγωνίσθηκε στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος, όπου με 4.73 κατέλαβε την 17η θέση μακριά από το ρεκόρ της και τις ικανότητές της. Προπονητής ο Γιάννης Κουτσοφλίνης.
ΜΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Έλαβε μέρος στο αγώνισμα των 80 μέτρων όπου με 10’’94 κατέλαβε την 20η θέση. Προπονητής ο Χρήστος Λιάκας.
Μια κακή αλλαγή στέρησε την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80, την οποία αποτελούσαν οι ΠΑΓΑΝΑ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΣΤΕΦΑΝΑΙ ΝΙΚΟΛ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ΜΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ να διεκδικήσει μια καλή επίδοση και μια θέση που θα έδινε βαθμούς στην ομάδα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χιώτης Αντώνης και οι έφοροι του τμήματος Μπάκος Χρήστος και Πιλάτος Αχιλλέας συγχαίρουν τις αθλήτριες και τον αθλητή του συλλόγου για τις επιτυχίες…»

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.