Κάλεσε 19 παίκτες για την «πρώτη» ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο νέος προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Στέλιος Αρσένος
Θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Αθ. Ραγάζος

19 παίκτες κάλεσε με ανακοίνωσή του να δώσουν το παρών στην «πρώτη» της ομάδας η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού, που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Το ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, όπως είναι φανερό, με τους ιθύνοντες να έχουν ολοκληρώσει μέχρι στιγμής έξι μεταγραφές.  Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα στις αρχές του τόπου και τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 την προσεχή Δευτέρα 23/7/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού και ώρα 18.00 μ.μ.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι προπονητές του τμήματος Αρσένος Στέλιος, Παλάσκας Αργύρης, Ράλλης Γεώργιος καθώς και οι ποδοσφαιριστές Σταυράκης Άγγελος, Βίτσος Δημήτρης, Κοντογεωργάκης Ευάγγελος, Καρράς  Σταμάτης, Αράπης Ηλίας, Μπαρούτας Νίκος, Στουρνάρας Ευάγγελος, Κόκας Βαλάντης, Θωμαΐδης Πέτρος, Αλεξανδρής Στέλιος, Τσιώλης Αποστόλης, Μπιρμπίλης Θανάσης, Τσελεπής Αναστάσιος, Παπακώστας Γεώργιος, Κοντοβάς Παναγιώτης, Τσιουρής Ευάγγελος, Τζοβάρας Αντώνης,  Κρανάς Κωνσταντίνος, Πραττής Θεόφιλος να βρίσκονται την προαναφερόμενη ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού  για τη γνωριμία των μελών του Δ.Σ., των προπονητών και των παλαιών παικτών με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ενώ από πλευράς προπονητών θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθηθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στη συνέχεια θα γίνει η τέλεση του Αγιασμού και στις  19.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση  της ομάδας.

Το Δ.Σ  του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ προσκαλεί στην έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και στην τέλεση του Αγιασμού, που θα γίνει τη Δευτέρα 23/7/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού τον Δήμαρχο, κ. Εσερίδη Δημήτρη, τον υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, κ. Ρούσα Αργύριο, τους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και τα μέλη και φίλους του Συλλόγου να δώσουν δυναμικό παρών, ώστε η παρουσία τους

αυτή να αποτελέσει αρωγός για νέες επιτυχίες για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ».

Να σημειωθεί ότι σε σχέση με το περσινό ρόστερ που τελείωσε τη χρονιά δε θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση οι  Φλίγκος, Σκοπελίτης, Σαββίδης, Κιπτίου, Γκατζούλης, Χολέβας, Καψιώτης και Τσομπανόπουλος.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.