Κάλεσμα για αγορά διαρκείας κάνει ο Ρήγας Φεραίος

Κάλεσμα στον κόσμο του να αγοράσει κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας περιόδου κάνει η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, που ανακοίνωσε τα σημεία πώλησης:

«Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας πραγματοποιεί νέα προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στη Γ’ Εθνική. Επιπλέον, πραγματοποιεί προσπάθεια για τη δημιουργία εκ νέου του πυρήνα φιλάθλων, ο οποίος είχε δώσει στην ομάδα μας τη δυναμική και την ώθηση, για να πετύχει όσα έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και επειδή ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει λόγο να υφίσταται, καλούμε όλους τους φιλάθλους της κωμοπόλεως του Βελεστίνου καθώς και των περιχώρων να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας. Η δυναμική παρουσία του κόσμου θα δώσει σε όλους μας τη δυναμική που χρειαζόμαστε, για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας!

Ενωμένοι, συσπειρωμένοι, με τη φλόγα να καίει στα στήθη όλων μας, ο ΡΗΓΑΣ είναι εδώ και ετοιμάζεται για νέα μεγάλα ταξίδια! Ραντεβού στο Στάδιο Βελεστίνου.

Σημεία πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας:

1) Στα γραφεία του Συλλόγου (Στάδιο Βελεστίνου)
2) Στο ισόγειο του Δημαρχείο Βελεστίνου (αρμόδιος ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος)

Επιπλέον όλα τα μέλη της Διοίκησης διαθέτουν Εισιτήρια Διαρκείας.

Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί την επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου Mr. George του κ. Φώτη Καλόγηρου για τη χορηγία των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020″.