Κάλεσμα για τον αγώνα πόλο κάνει το Blue Club

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης δίνει με ανακοίνωσή του το Blue Club, που κάνει κάλεσμα για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας πόλο την Παρασκευή με τον ΟΦΘ. Αναλυτικά:

«Έχουμε γίνει λίγο κουραστικοί στο να συγχαίρουμε τα τμήματα του συλλόγου μας, αλλά για εμάς αυτό είναι ευτυχία, γιατί η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δείχνει και αγωνιστικά ότι εκπροσωπεί επάξια την πόλη του Βόλου και την Μαγνησία ολόκληρη.

Αυτή τη φορά θέλουμε να συγχαρούμε τα κορίτσια του μπάσκετ για την πορεία που έκαναν για την άνοδο στην Α2. Μπορεί να μην τα κατάφεραν (αν και υπάρχουν κάποιες ελπίδες) αλλά έδειξαν πάθος και ψυχή όπως πρέπει να δείχνει κάθε αθλητής που φοράει την φανέλα με τον Άγγελο στο στήθος.
Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο την Παρασκευή 29/6 στις 20:00 στο κολυμβητήριο “ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ” για να βοηθήσουμε την ομάδα πόλο να φτάσει πιο κοντά στην άνοδο για την Α1 κατηγορία.
Υ.Γ. Εισιτήρια για τον αγώνα πόλο υπάρχουν στα γραφεία του συνδέσμου μας Μαιάνδρου 27
Υγ2 Σήμερα θα έχουμε μια έκτακτη εκπομπή 20:00 – 22:00 να σχολιάσουμε όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας και να μιλήσουμε για τον αγώνα του πόλο.
τρόποι επικοινωνίας στο http://www.blueheart.gr και στο τηλ 24210 61717
ΝΙΚΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑ-ΝΤΟΥ
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ”Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.